Grujić: Odstupit ću ako se dokažu bilo kakve nezakonitosti

Lazar Grujić, prvi na listi Ljube Jurčića u VII. izbornoj jedinici i koordinator Bloka umirovljenici zajedno (BUZ), odbacio je danas medijske prozivke da je lažni umirovljenik koji se bori za umirovljenička prava te poručio da će odstupiti sa svih političkih dužnosti ako se dokažu bilo kakve nezakonitosti u slučaju njegova umirovljenja.

 

Pred cijelom javnošću izjavljujem kako u mome umirovljenju nema ni jednog detalja koji bi bio u suprotnosti s tada (1993.) važećim zakonskim propisima - izjavio je Grujić na konferenciji za novinare komentirajući medijske napise u kojima se navodi da od svoje 46. godine prima invalidsku mirovinu, koja je sada veća od 6190 kuna, i to na temelju rješenja koje je potpisao dr. Drago Rubala, osumnjičen za prodaju invalidskih mirovina.

Po pisanju medija, dr. Rubala je Lazaru Grujiću, dugogodišnjem direktoru Jugorapida, potpisao rješenje za invalidsku mirovinu zbog nemogućnosti obavljanja poljoprivrednih i NKV poslova.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare, koju je koalicija Ljube Jurčića sazvala u povodu medijskih napisa, Grujić je istaknuo da u mirovinu nije otišao s direktorske pozicije, već kao samostalni poljoprivrednik. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox