HDE: 21. tradicionalno savjetovanje o ekonomskoj politici

Hrvatsko društvo ekonomista organizira 21. tradicionalno savjetovanje o ekonomskoj politici od 13. – 15. 11. 2013. u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji.

Savjetovanje o ekonomskoj politici  vođeno je osnovnom misijom povezivanja znanosti,  struke i politike radi razmjene ideja i pogleda o konceptu i strategiji razvoja Republike Hrvatske.

Cilj savjetovanja je analizirati sve bitne segmente hrvatskoga gospodarstva i osnove ekonomske politike za iduću godinu.
Zamišljeno kao otvorena tribina na kojoj svoje viđenje uz konstruktivan dijalog iznose vladini dužnosnici, istaknuti znanstvenici, predstavnici sveučilišne zajednice, poslodavci, gospodarstvenici i drugi stručnjaci, bilježi prijedloge za  optimalne pravce strategije razvoja kako bi Hrvatska odgovorila svim izazovima  te pronašla svoj put ekonomskog i  održivog razvoja.

Hrvatsko društvo ekonomista zahvaljuje predsjedniku Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivi Josipoviću na pokroviteljstvu nad 21. tradicionalnim savjetovanjem.

 

Program

Uz tradicionalni program rasprave o hrvatskoj ekonomskoj politici, otvorit će se teme o industrijskoj politici i reindustrijalizaciji Hrvatske s naglaskom na razvoj novih i restrukturiranje postojećih industrustrijskih grana; o ulozi gradova kao poluzi ekonomskog razvoja s fokusom na EU tržište, potencijale, konkurentnost i poduzetničku klimu; o investicijskim potencijalima i ograničenjima; teme o razvoju turističke industrije, strategiji i turističkoj politici za sljedeću godinu te druge aktualne teme. (PS/LP)

Prijave online su otvorene na www.hde.hr.

Zatražite letak s prijavnicom na hde@ingbiro.hr.

Više na: www.hde.hr

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox