HDZ-u ne trebaju "klimavci koji će samo klimati glavom"

Ravnatelj Kliničke bolnice "Dubrava" Milan Kujundžić objavio je svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a istaknuvši da će se kandidirati radi bolje budućnosti Hrvatske, mladih i radi svih onih koji su sanjali Hrvatsku.

Govoreći o razlozima za svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a u zagrebačkom hotelu "Westin", Kujundžić je u rekao kako je ta stranka danas u dubokoj krizi i kaosu, a prijeti joj i rizik da svake godine bude slabija i gurnuta na margine.

Naglasio je kako HDZ ne treba tzv. autoritete, već lidera koji će oko sebe okupiti jednako dobre ili bolje ljude, a ne "klimavce koji će samo klimati glavom". Kujundžić je kazao i da će stranci vratiti pobjednički duh i ponos na načelima rada, znanja i poštenja.

Istaknuo je da će kao predsjednik stranke tražiti bolje od sebe te da se više se neće kao, kako je rekao, u prošloj vladi za ministre postavljati "ljudi praznih biografija, koji nisu radili ništa i ničim se dokazali". Prodavača magle i klijentelizma u HDZ-u više neće biti. Tražit ćemo najbolje, najodgovornije i najpoštenije koji garantiraju da će Hrvatska biti ugledna i bogata zemlja, kazao je dodavši kako će voditi stranku kao prvi među jednakima.

Kazavši da je HDZ stvorio demokraciju u Hrvatskoj, Kujundžić je upozorio da "ukoliko nestane HDZ-a, nestaje i demokracija u Hrvatskoj, a čime su uzdrmani i temelji države". (Hina/jk) 

 

 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox