Heraklea postala Elitni član svjetskog udruženja za tajnu kupnju

Heraklea d.o.o, prva je specijalizirana agencija za tajnu kupnju u Hrvatskoj koja je ostvarila status Elitnog člana u MSPA udruženju. Tim je povodom direktorica Sanja Gomuzak u Beču preuzela nagradu na MSPA tjednu radionica čime se obvezala da će Heraklea d.o.o u budućnosti nastaviti uspješno surađivati s klijentima, zaposlenicima i tajnim kupcima na profesionalan i etičan način te promicati koristi tajne kupnje u poboljšanju kvalitete usluge kao važnog faktora uspješnosti poslovanja.


MSPA predstavlja krovno udruženje agencija za tajnu kupnju koje djeluje na regionalnoj osnovi, s predstavništvima u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji/Pacifiku i Latinskoj Americi. Cilj udruženja je poboljšati i potaknuti prihvaćanje, učinkovitost, ugled i korištenje usluge tajne kupnje u svrhu unapređenja kvalitete usluge na globalnoj razini. Heraklea d.o.o je status elitnog člana ostvarila svojom izvrsnošću u pružanju usluga tajne kupnje te sudjelovanjem na mnogim hrvatskim i međunarodnim projektima tajne kupnje uz poštivanje MSPA etičkih kodeksa i profesionalne etike. Heraklea d.o.o je sasvim zasluženo dobila ovo priznanje nakon 14 godina prisustva na hrvatskom tržištu, gdje je postala prepoznatljiv brend, a uz to svake godine organizira i Mystery shopping dan, dan posvećen kvaliteti usluge te potpisuje edukativne članke na temu kvalitete usluge.
Heraklea svake godine provodi pro bono istraživanja poput Ljeto koje govori o razini kvalitete usluge na Jadranu te GUEST regionalno istraživanje po djelatnostima također o razini kvalitete usluge te tako radi na osvještavanju važnosti kvalitete usluge u Hrvatskoj i regiji.
Osim toga, u rujnu 2004. i svibnju 2005. Heraklea je osvojila MSPA Europe Marketing&PR Award, nagradu za najuspješnije promoviranje tajne kupnje u Europi.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox