HGspot će omogućiti informatičke edukativne radionice posjetiteljima u poslovnici Utrine

HGspot je od prošlog tjedna započeo proces otvaranja poslovnica u Splitu i Vinkovcima, a danas u 08:00 otvorena su vrata središnje i najveće poslovnice HGspota u Utrinama.

 

Povodom otvaranja poslovnica, HGspot je krenuo s jakim prodajnim akcijama pomoću kojih želi vratiti stare kupce i privući nove kupce informatičke opreme u trgovinu gdje su kupili svoje prvo računalo. Uz veliki angažman i trud HGspot je uspio prevladati prepreke i ostvaren je je prvi cilj – otvaranje najprofitabilnijih poslovnica HGspota. Predsjednik Uprave i suosnivač HGspota, Saša Lončar, ističe kako je sada najvažnije prilagoditi se trenutačnom stanju na tržištu i osluhnuti potražnju kupaca informatičke opreme. HGspot je već krenuo u tom smjeru, što i dokazuju organizirane jake prodajne akcije povodom otvaranja web shopa hgspot.hr i poslovnica. Sljedeći potez je orijentacija web stranice na prodajni hgshop.hr koji će kupcima nuditi kvalitetnu, brzu i sigurnu kupovinu informatičke opreme. Planirani izlazak novog web shopa hgshop.hr očekujemo kroz dva tjedna.

Izjava suosnivača i predsjednika Uprave HGspota g. Saše Lončara:

Imamo snažnu podršku dobavljača, Zabe i ostalih financijskih vjerovnika te sa svima nastavljamo prije započetu suradnju. Asortiman HGspota se neće mijenjati, brandovi će ostati isti, a i nastavljamo s prodajom asortimana branda Apple. Uz prodajni dio, HGspot omogućit će posjetiteljima u poslovnici Utrine informatičke edukativne radionice. To je jedna u nizu od novih usluga koje ćemo plasirati do kraja ove godine. Vjerujem u ponovni rast jer uz sebe imam vjeran i sposoban tim ljudi koji su svojim predanim  radom dali podršku Upravi, kao i samom HGspotu. Prostor za napredak postoji  jer je ipak HGspot, prvi i najveći lanac informatičke opreme,  dosta bitan za cjelokupno informatičko tržište Hrvatske. (PS/mš)

 

 Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox