HNS kupuje novu rezidenciju vrijednu 2 milijuna eura

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez trebao bi se do ljeta preseliti u novu rezidenciju koja bi mogla koštati 2 milijuna eura.

 To je konačna odluka, ovisi o još nekim potankostima koje bi se uskoro trebale riješiti i prostorije u Rusanovoj i Tuškanovoj ulici, u kojima HNS sad radi, postat će povijest, piše večernji.hr

Iako smo nedavno dio djelatnika HNS-a vezan uz struku preselili u Tuškanovu, u prostorije od 300 četvornih metara, stalno tražimo konačno rješenje. Prostor koji smo našli fantastičan je i u ovim teškim vremenima za prodaju nekretnina imamo sjajnu prigodu da kupimo taj luksuzni prostor. Posve je jasno da je zgrada u Rusanovoj, veličine 390 četvornih metara, postala premala za poslovanje , kaže izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović i dodaje:

Prostor je velik oko 900 četvornih metara. Lokacija je fantastična, preselimo li se tamo, bit će zadovoljeni svi naši zahtjevi. Pred potpisivanjem smo ugovora o kreditnoj liniji s jednom bankom, a posebno je važno naglasiti da bismo prodajom zgrade u Rusanovoj praktički riješili financiranje selidbe, dakle, za isti bismo novac dobili više nego dvostruko veći prostor na barem jednako atraktivnoj lokaciji! No, ne trebamo žuriti s prodajom zgrade u Rusanovoj, jer ćemo na osnovi sponzorskog ugovora koristiti kreditnu liniju jedne banke za kupnju novog prostora za HNS, bez aktiviranja ijedne kune iz našeg redovnog financiranja.

Cijena kvadratnog metra nove zgrade HNS-a kreće se do 2200 eura po četvornom metru, što znači da će savez morati izdvojiti oko dva milijuna eura za nove prostorije. (HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox