HONOR 50 predstavljen u Hrvatskoj

HONOR je danas u Zagrebu nastavio globalno predstavljanja svog HONOR 50 pametnog telefona. HONOR 50 je opremljen Google servisima (GMS) i prvi je pametni telefon koji posjeduje Qualcomm Snapdragon 778G platformu.


Osim toga, njegov zapanjujući dizajn i inovativne mogućnosti za vlogging podižu standarde pametnih telefona u ovoj kategoriji. Globalna dostupnost modela HONOR 50 potvrđuje ambiciozne planove kompanije HONOR za širenje u svijetu nakon uspješnog lansiranja u Kini ranije ove godine.

Tržišni udio tvrtke HONOR u Kini je u kolovozu dostigao 16,2% i zbog toga vjerujemo u globalni uspjeh, rekao je George Zhao, izvršni direktor tvrtke HONOR Device Co, Ltd. Nastavljajući nasljeđe HONOR serije integriranja estetike i tehnologije, novi pametni telefon HONOR 50 može se pohvaliti nizom impresivnih inovacija u kameri, dizajnu i performansama, zahvaljujući suradnji s našim globalnim partnerima koji su lideri industriji.

Na predstavljanju u Zagrebu je prvi puta izvedena nova pjesma branda HONOR Go Beyond. Pjesmu je izvorno otpjevala Sonna Rele, a dostupna je kao melodija zvona u modelu HONOR 50. U Zagrebu je Go Beyond izvela Mia Dimšić.

Tijekom predstavljanja najavljen je i HONOR 50 Lite koji će postati dostupan u prosincu. HONOR 50 Lite oduševit će korisnike svojim funkcionalnim značajkama koje uvelike poboljšavaju korisničko iskustvo. PS/SM

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox