HOWtoWOW radionica o procesima kreiranja digitalnih inovacija pod pritiskom

Nadolazeću HOWtoWOW radionicu na temu procesa kreiranja digitalnih inovacija održat će MediaMonksi Andy Hopkinson i Matthijs Leendertse, u utorak, 6. veljače 2018. godine u HUB385 (Petračićeva ulica br. 4, Zagreb).


Matthijs Leendertse je poslovni strateg tvrtke MediaMonks koji svakodnevno pomaže klijentima pri razvijanju inovativnih digitalnih kampanja u skladu s njihovim strateškim ciljevima. Redovito vodi radionice na temu inovacija za internacionalne brendove i digitalne akademije poput Google All Stars Academy.

Andy Hopkinson jedna je od nadolazećih superzvijezda MediaMonksa. On je najmlađi Lead Creative Producer u londonskom timu, a pokrenuo je neke od najuzbudljivijih inovacijskih projekata MediaMonksa.

Radionica „Digital innovation process“ namijenjena je digitalcima koji svojim klijentima žele ponuditi nešto više od klasične Facebook kampanje i bannera. Na radionici će biti fokus na inovacijama kao svakodnevnom opisu posla što podrazumijeva pažljivo vođen proces u kojem agencija i klijent rade zajedno kako bi došli do željenog inovativnog rješenja. 

Predavač će govoriti o procesu inovacija Media Monksa koji je zasnovan na design thinking načelima, a koji se sastoji od nekoliko važnih faza koje u konačnici dovode do inovativne digitalne kampanje. U početku zasnovan na analizi i razumijevanju konteksta inovacije, ciljeva, istraživanja te operativnih i izvedbenih ograničenja (budžet, organizacijske ili tehnološke mogućnosti), ovaj proces ne završava materijalizacijom ideja, nego se nastavlja upravljanjem rezultata te kontinuiranom optimizacijom digitalne kampanje.

Polaznici radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o digitalnim inovacijama.

Više informacija na HURA-inoj internetskoj stranici www.hura.hr/howtowow (PS/SŠ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox