Hrvatska EdTech tvrtka disqourse kreće u globalno poslovanje

Hrvatska EdTech tvrtka «disqourse» s današnjim danom najavljuje širenje na globalno tržište. Istoimeno digitalno rješenje koje brzo pokreće organizacijsku agilnost do sada je u primjeni u hrvatskim, njemačkim i švicarskim organizacijama, a od danas je dostupno na sedam stranih jezika.


Jednostavna desktop aplikacija disqourse kombinira pametnu tehnologiju, poslovno relevantan sadržaj i inovativnu metodu učenja koja omogućuje samoorganizirajuće grupno učenje za decentralizirani i/ili remote rad. Primjenjiva je u kombinaciji s uobičajenim video platformama kao što su Webex, Zoom ili Teams i nedvojbeno utječe na organizacijsku kulturu potrebnu za stvaranje dodane vrijednosti na dinamičnim tržištima i po mjeri čovjeka.

Dijana Vetturelli, suosnivačica disqourse-a izjavila je:  Hrvatske kompanije su prve na svijetu imale priliku upoznati disqourse, no u međuvremenu imamo i klijente u Švicarskoj i Njemačkoj. Trenutno ga primjenjuju organizacije iz financijskog i energetskog sektora koje su u fazi uvođenja organizacijske agilnosti, no švicarski klijent je jedan Grad čiji je interes pripremiti svoju Upravu za novo dinamično doba i decentraliziran način rada.

S današnjim danom tvrtka pokreće i globalno poslovanje. Osim na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku koji su u primjeni od veljače, od ovog su tjedna spremni opskrbiti i tržišta španjolskog, portugalskog, francuskog i korejskog govornog područja te su sklopili suradnju sa šest partnerskih kompanija u Austriji, Brazilu, Kanadi, Koreji, Njemačkoj i  Peruu.

disqourse je europsko rješenje za cijeli svijet. Istraživanje koje provodimo od 2018. godine pokazalo je kako za sada na svijetu ne postoji ništa slično, a potreba za novim pristupom radu, suradnji, ali i učenju svakim danom je sve veća. Ono što me posebno raduje je da smo se odlučili upravo u Hrvatskoj osnovati istoimenu tvrtku i odavde poticati organizacijske promjene u cijelom svijetu. A hrvatska će publika ponovo imati premijeru, jer će disqourse po prvi puta moći testirati i šira javnost na Comeleon konferenciji u listopadu 2021, zaključila je Silke Hermann, suosnivačica disqourse-a.

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox