Hrvatska riba dobro “pliva” i preko oceana

Dizajn Cromarisovog inovativnog skin pakiranja, koje potpisuje Bruketa&Žinić&Grey, nagrađeno je srebrom na međunarodnom natjecanju “Graphis Packaging“.


Time se Cromaris našao u društvu uspješnih svjetskih brendova koje okuplja primjerice PepsiCo, Moët Hennessy, Xbox i Mars Wrigley. Graphis je ugledni njujorški izdavač s tradicijom od 1944., koji svake godine nagrađuje i objavljuje istaknute projekte na području dizajna, oglašavanja, fotografije i ilustracije.

Nagrađeni dizajn Cromarisove inovativne skin ambalaže kupcima omogućuje da se već na prodajnom mjestu uvjere u svježinu, kvalitetu i podrijetlo Cromarisovih proizvoda.  Kvalitetna bijela riba - brancin, orada i hama, potrošačima je dostupna filetirana i očišćena od kosti, u inovativnom pakiranju bez nabora koje čuva svježinu, boju i cjelovitost proizvoda te pruža neposrednije iskustvo kupnje. Na pakiranju je istaknut i QR kod koji omogućava virtualnu šetnju uzgajalištem pa se potrošači mogu uvjeriti u kakvim uvjetima se ova riba uzgaja.

Posebnost Cromarisovih pakiranja jest činjenica da su ona ravnopravan medij direktne tržišne komunikacije, izjavio je Ivan Leko, predsjednik uprave Cromarisa.

Cromarisova ambalaža ovime je ušla u Graphisov repozitorij koji sadrži više od 150 tisuća nagrađenih projekata iz cijeloga svijeta, kao i u Graphisov godišnjak, nerijetko predmet kolekcionarskih zbirki, koji iz tiska izlazi u kolovozu.

Ovo nije prvi put da je Cromarisov dizajn oduševio njujoršku publiku. Plakat naziva „Cromarisova dobro odgojena riba iz najčišćih dijelova Jadranskog mora“, također rezultat dugogodišnje uspješne nagrađivane suradnje s agencijom Bruketa&Žinić OM, godine 2017. je svojom kreativnošću oduševio vlasnike novog njujorškog muzeja 'Poster House', koji je plakat s hrvatskim oradama i brancinima uvrstio u svoju trajnu muzejsku zbirku. PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox