Hrvatski dani osiguranja od 7. do 9.11. u Opatiji

Očekuje se da će konferencija ove godine okupiti preko tri stotine sudionika uključujući stručnjake iz redova osiguranja i reosiguranja, regulatora, supervizora i drugih pratećih financijskih institucija s nacionalne i europske razine koji će prezentirati postignuća i komentirati stanje i najnovija kretanja na tržištu hrvatskog i europskog osiguranja.


Konferencija „Hrvatski dani osiguranja“ i ove će godine brojem sudionika i kvalitetom programa biti središnje mjesto okupljanja i najveći godišnji događaj osigurateljne struke u Republici Hrvatskoj.

Hrvatska osiguravateljna industrija snažna je i stabilna, što pokazuju rezultati naših članica koje su aktivne i na regionalnim tržištima, a posebno veseli dodatni iskorak prema zapadnim dijelovima jedinstvenog europskog tržišta. Iako se osiguravateljna industrija danas suočava s brojnim regulatornim i tržišnim izazovima, hrvatski osiguratelji i kroz digitalnu transformaciju poslovanja jačaju svoju usmjerenost na potrebe svojih klijenata potrošača. Osiguratelji kroz pružanje ekonomske zaštite od rizika i opasnosti te dugoročnim ulaganjem u gospodarstvo značajno doprinose financijskoj stabilnosti i razvoju  gospodarskog sustava. Iznimno bitnim smatramo podizanje razine svijesti o važnosti osiguranja s ciljem povećanja ekonomske sigurnosti pojedinaca, ali i društva i gospodarstva u cjelini” – izjavio je Hrvoje Pauković, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje.

Na konferenciji će se kroz predavanja i panel rasprave razgovarati o mnogim aktualnim pitanjima vezanim za struku osiguranja, a za razliku od prošle godine, ove će godine paralelna sesija izlaganja na temu obrade i likvidacije automobilskih šteta krenuti već prvog dana konferencije.

Program ovogodišnje konferencije obuhvaća koktel druženje 07. studenog navečer, radne programe 08. i 09. studenog te prigodni društveni i zabavni program 08. studenog u večernjim satima.

Izlaganja i panel rasprave za vrijeme trajanja konferencije održat će se u kongresnom centru Tamaris u sklopu Grand Hotela 4 opatijska cvijeta.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox