Hrvatski startup Wall of Tweets oduševio Toshibu i BBC

Wall of Tweets, rješenje hrvatskog startupa UX Passion koje objedinjuje društvenu mrežu Twitter i multimedijske sadržaje u jedinstveni „zid“, za svoj je ovogodišnji nastup na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES u Las Vegasu odabrala japanska tvrtka Toshiba.

Proizvod je to mladog hrvatskog tima koje omogućava prikaz „cvrkuta“ na velikom zaslonu, u realnom vremenu, doprinoseći diskusiji i razmjeni ideja. Prednosti ovog rješenja prepoznala je i medijska kuća BBC, koja će ga koristiti na središnjoj debati Svjetskog ekonomskog foruma koju će u Davosu, krajem siječnja, voditi poznati novinar i voditelj Nik Gowing.

Poznati klijenti

Integracijom društvene mreže Twitter i drugih sadržaja kao što su foto-servisi Flickr, Instagram i TwitPic te geolokacijskog servisa Foursquare, tvrtka nastavlja razvijati ovaj proizvod i jačati prisutnost i interakciju s korisnicima. Wall of Tweets je do sada „uhvatio“ više od 1,2 milijuna tvitova, za klijente kao što su Svjetski ekonomski forum, za konferencije u Davosu, India Summit i Middle East Summit, te tvrtke Microsoft, Navigon, IBM, Ogilvy i Toshiba, konferenciju MacWorld ali i na neformalnim prigodama kao što je silvestarska noć 2011. u Sarajevu, gdje su se „cvrkuti“ prikazivali na središnjem mjestu dočeka.

Wall of Tweets nam je do sada donio mnoge pobjede i priznanja na startup natjecanjima. Detaljno smo istražili interese korisnika i nastavili razvijati postojeće rješenje, koje u novoj verziji nudi mnoge mogućnosti prikaza sadržaja izvan Twittera. Tako sada možemo prikazati fotografije sa servisa kao što su Flickr, Instagram, TwitPic i desetak drugih, geolokacijsku integraciju sa društvenom mrežom Foursquare, a uskoro ćemo predstaviti i potpuno novu verziju Walla koji će korisnicima omogućiti da dijele sve svoje sadržaje, iskustva i doživljaje, stvarajući cjelovito interaktivno iskustvo, naglasio je Vibor Cipan, partner i suosnivač UX Passiona. (PS/JK)

 

 

Foto: Ux Passion tim

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox