Hrvatski Telekom nagrađen značkom Google partnera

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, zadovoljio je sve potrebne kriterije i od Googlea primio prestižno priznanje – značku Google partnera. Ovim priznanjem Google je još jedanput potvrdio stručnost Hrvatskog Telekoma nakon što ga je 2012. odabrao kao prvog Google Premier partnera u regiji specijaliziranoga za oglašivačke kampanje putem Google AdWordsa za male i srednje poduzetnike.

Hrvatski Telekom je tako pokazao da ima napredno znanje o AdWordsu, da je maksimalno unaprijedio izvedbu klijenata tako što je implementirao preporučene najbolje primjere iz prakse na njihovim računima te da ima dovoljan opseg aktivnosti tako što ispunjava zahtjeve za potrošnju na upravljanim računima. Dugogodišnje iskustvo na telekom tržištu kao i bogato iskustvo u oglašavanju dodatni su vjetar u leđa uspješnosti AdWords kampanja Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom kao Google AdWords Premier SMB partner obrtnicima te malim i srednjim poslovnim korisnicima omogućuje oglašavanje na Googleu po načelu: ključ u ruke, gdje HT upravlja online kampanjama korisnika i osigurava njihovu učinkovitost putem kontinuirane optimizacije. PS/S.P.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox