Hrvatski Telekom predstavio novi koncept za korisnike - Magentu 1

Magenta 1 novi je i jedinstven koncept ponude telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj za privatne i poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma, koji uključuje pouzdano tehnološko vodstvo, jednostavnost usluga te izbor ponuda kroz savjetovanje s posebno obučenim prodajnim predstavnicima. Povodom predstavljanja usluge, Hrvatski Telekom poklanja građanima veliki koncert Gibonnija i Olivera na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića 2. travnja.

„Magenta 1 rezultat je smjernica koje nam svakodnevno daju naši korisnici, a sve s ciljem da dodatno poboljšamo našu uslugu. U M1 svijet ulaze svi privatni korisnici fiksnih i mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma bez potpisivanja novih ugovora, ukoliko zadovoljavaju osnovne kriterije, a mi im nudimo najveći izbor svih telekomunikacijskih usluga za sve članove kućanstva na jednom mjestu, uz pristup najbržem internetu u Hrvatskoj, najbogatijem izboru TV sadržaja na MAXtv-u i besplatne razgovore u svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj“, pojasnila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za private korisnike.

Svi privatni korisnici ulaze u Magenta svijet odmah ukoliko u svom kućanstvu koriste internetsku vezu i najmanje jednu mobilnu liniju Hrvatskog Telekoma, a na raspolaganju im je i Big BOX paket, u sklopu kojeg prilikom kupnje Samsung J3 smartfona na poklon dobivaju vrhunski Samsung Smart TV.

Za poslovne korisnike Magenta 1 Business paketi osiguravaju najbolje iz fiksnog, mobilnog i cloud svijeta na jednom mjestu uz naplatu usluga putem samo jednog računa, a u sklopu premium korisničke podrške posebno obučeni agenti su u svakom trenutku na usluzi. “Uz Magentu 1 Business naši poslovni korisnici dobivaju flat proizvod s maksimalnim brzinama internetske veze na svojim lokacijama, na mobilnoj i fiksnoj mreži. Korisnik može biti siguran da će mu kompletna infrastruktura uvijek raditi jer dobiva smart internet platformu koja omogućava neprekidan rad uz 4G backup.

Osim toga, zaštitili smo internetsku vezu trostrukom zaštitom od računalnih napada. A da bi korisnici povećali svoju produktivnost i bili fleksibilniji u poslu, osigurali smo im Cloud Storage od čak 1 TB za pohranu podataka tako da mogu raditi s bilo kojeg uređaja i lokacije. Sve je to razlog da uz Magentu 1 poslovni korisnici mogu biti posve opušteni”, poručio je Saša Kramar, zadužen za poslovni segment u Hrvatskom Telekomu.

S prednostima ulaska u Magenta svijet korisnici će se po prvi put moći upoznati i šetnjom kroz virtualnu stvarnost, koja će biti moguća u najvećim T-Centrima diljem Hrvatske, što je potpuno novi način predstavljanja usluga u Hrvatskoj.

Svakako je najveće iznenađenje koncert Gibonnija na kojem gostuje Oliver. Koncert koji Hrvatski Telekom zajedno s izvođačima poklanja građanima održava se na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u subotu, 2. travnja, uz podršku Grada Zagreba.

„Oliver i ja se toliko dugo poznajemo i toliko smo puno surađivali, da smo postali kao obitelj. Zato smo i zajednički album nazvali 'Familija', jer ga doživljavamo kao obiteljski projekt. Mislim da je u njemu sadržano sve najbolje što smo u posljednjih nekoliko godina radili“, rekao je Gibonni, dok je Oliver najavio da će koncertu na Trgu uz pjesme po kojim ih poznaju dodati i pjesme s novog albuma.

Hrvatski Telekom je za sve ljubitelje Gibonnija i Olivera diljem svijeta omogućio live streaming koncerta na MAXtv platformama (MAXtv IPTV, MAXtv Sat i MAXtv To Go), tportalu te Facebook stranici Hrvatskog Telekoma. Dodatno, preko streaminga na tportalu moći će poslušati i zajednički singl Gibonnija i Olivera od 2. travnja. Od 12. travnja svi korisnici Hrvatskog Telekoma će preko Moj Telekom portala moći downloadati cijeli album „Familija“.

Više na www.t.ht.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox