Hrvatski Telekom treću godinu među najboljim poslodavcima

Hrvatski Telekom je treću godinu zaredom primio prestižno priznanje certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima te potvrdio svoje mjesto među kompanijama s najboljom praksom u području razvoja, praćenja, motiviranja i nagrađivanja svojih zaposlenika.

Upravo je u dijelu nagrađivanja zaposlenika na temelju ostvarenih strateških ciljeva HT ostvario maksimalni mogući rezultat.

Certifikat Poslodavac partner je važno priznanje HT-u ali i svakom našem zaposleniku u području ljudskih resursa, jer predstavlja službenu potvrdu da dobro radimo svoj posao, koji se može opisati jednom rečenicom – zadovoljstvo zaposlenika nam je na prvom mjestu. Mišljenje zaposlenika o svim čimbenicima kompanijske kulture osnova je za unaprjeđenje zadovoljstva, a tu je ključan alat  otvorena i dvosmjerna komunikacija. Uz nagrađivanje i motivaciju zaposlenika u kojem ostvarujemo najbolje rezultate na tržištu, stvaramo okruženje koje omogućuje kontinuirani profesionalni razvoj i podizanje osobne konkurentnosti uz istovremeno uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života. Rezultat toga je i činjenica da smo kompanija s 43 posto žena na top menadžerskim pozicijama, na što smo iznimno ponosni“, izjavila je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

Certifikat joj je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

Kompanija posebnu pozornost usmjerava i na očuvanje zdravlja svojih zaposlenika, stoga uz brojne akcije za promociju zdravlja i prevenciju stresa već drugu godinu zaredom nastupa kao generalni sponzor B2B Run, prve poslovne tvrtke u Hrvatskoj, koja će ove godine okupiti više tisuća trkača u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. (lp)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox