Hrvatski turizam dobiva uoči nove sezone Premium hrvatski proizvod

Hrvatski turizam, domaća wellness i spa industrija, lječilišta i zdravstvene institucije, kao i otvorena i zatvorena kupališta, te svatko tko žele ugoditi sebi i svom zdravlju dobili su vrhunski proizvod Premium kvalitete - domaću ležaljku Lala.


Svi dobro znaju koliko je hrvatska drvna industrija u proteklom vremenu zadužila brojnim inovacijama domaću, ali i globalnu proizvodnju drveta, dizajn drveta, a posebice uporabu ove hvale vrijedne prirodne sirovine u pravcu očuvanja zdravlja. Na tom tragu Lala je u cijelosti izvorni hrvatski proizvod - originalna inovacija poduzetnika Davora Kovačića i njegovg poslovnog partnera Drage Jelonjića, magistra drvne tehnologije sa zagrebačkog Šumarskog fakulteta. Lala ove godine nakon izvjesnog vremena utrošenog u pravcu dizajna, ispitivanja fleksibilnosti i performansi ležaljke, probne proizvodnje dolazi na tržište i pred prve kupce u Hrvatskoj, a zatim i u inozemstvu. Prve reakcije su odlične, stoga poduzetnik Davor Kovačić, idejni “otac” premium ležaljke Lala, ne krije zadovoljstvo.

Svoj poduzetnički put usmjerio sam na inovacije kojih je bilo cijeli moj život, a moje najveće poslovno dostignuće moja je kreacija - Lala luksuzna ležaljka za bazene, spa prostore, wellnese...Sa svojim poslovnim partnerom Dragom Jelonjićem, magistrom drvne tehnologije sa zagrebačkog Šumarskog fakulteta, Lalu smo doveli do željenog oblika i dimenzija luksuzne ležaljke, a svojim karakteristikama ona je definitivno proizvod visoke kvalitete. Ukratko – riječ je o jedinstvenom namještaju domaće pameti i proizvodnje – jasan je inovator Davor Kovačić oko svoje jedinstvene drvne kreacije u koju je kako dodaje prenio svoje snove, koji su sada postali inovatorska stvarnost

A sav kreacijski posao završava upravo sada - uspješnim plasmanom Lala proizvoda pred kupce, potrošače, klijente ... jer oni su najbolji suci kvalitete ovog izuma. Prve reakcije domaćih i inozemnih kupaca su više nego odlične, a gotovo svima kojima se obratio ovaj zagrebački poduzetnik želja je imati Lala premium ležaljku u svom vrtu, poslovnom prostrou, bazen ili kozmetičkom salonu...

Već cijeli niz godina gledam kako se „devastira“ sve što ima veze s Hrvatskom, a izdiže, hvali i cijeni sve što dolazi iz inozemstva. A svi dobro znamo što je istina, u kojoj se domaća proizvodnja, usluge i aktivnosti ne smiju zanemariti i obezvređivati. Hrvatska i te kako ima što ponuditi, baš poput naših nogometaša koji su s pravom svjetska nogometna sila. Drago mi je da sam sa svojim proizvodom i ja prepoznat na domaćem, ali i inozemnom tržištu iako dolazim iz „male Hrvatske“ jer Hrvatska, posebice u drvnoj industriji ima što ponuditi i na domaćem i na globalnom tržištu. Lala je odličan dokaz tomu -  ocijenio je Davor Kovačić, poduzetnik i inovator izvornog hrvatskog Premium drvenog proizvoda i branda Lala ležaljke za plažu i bazene.

Lala - ležalja za plažu i bazene, ali i wellness i spa privatne i poslovne prostore nastala je i kao plod višegodišnjeg istraživanja u području ispitivanja i poznavanja drveta, kao i zdravog ležanja, te položaja tijela u vodoravnom modusu.

Cijeli niz ispitivanja napravljen je u suradnji s Tehnološkim inovacijskim centrom iz Virovitice te zagrebačkim Šumarski fakultetom. Upravo zahvajujući toj suradnji, kao i potpori ostali institucija poput Udruge inovatora Hrvatske, Poduzetničkog inkubatora Pakrac te Ženskog poduzetničkog centra Zagreb (sada projekta Osjeti Hrvatsku www.osjetihrvatsku.hr), brand i proizvod Lala doveden je do željenog oblika i dimenzija luksuzne ležaljke za hotele, spa i wellness centre, ali i ono najvažnije – pred iznimno zadovoljne domaće i inozemne kupce.

Kako Lala ležaljka ima predviđenu instalaciju solarnih kolektora radi napajanja za punjenje mobitela ili ostalih potreba za električnom energijom, kao i premaze isključivo ekološkim bojama, ovaj proizvod napravljen je u cijelosti kao ekološki prihvatljiv i održiv način, uz visoku normu poštivanja zdravlja i zaštite zdravlja svih onih koji je koriste.

Lala band vodi računa o posturi tijela tijekom uporabe na način da ga pravilno postavlja u modus odmora i uživanja, bez neželjenih utjecaja na kralježnicu, te ostale zglobove u prvom redu. Vrlo je pogodna za osobe koji imaju tegobe s posturom, skolijazama, oboljenjima kralježnice, ali i svima koji navedene tegobe žele spriječiti – ističe njezin idejni tvorac Davor Kovačić.

Nakon napornog i dugog poslovnog ili privatnog dana najugodnije se smjestiti u ležalju Lala kao bi odmorno tijelo „napunilo“ baterije na najbojli način – od mišića i vezivnog tkiva, do stupa našeg tijela – naše kralježnice leđa i vrata. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox