HSP biračima: Poduprite nas u obrani nacionalnih interesa

Hrvatska stranka prava (HSP) održala je danas središnji predizborni skup u zagrebačkom hotelu "Westin" na kojem je istaknula da su oni jedina stranka koja se zalaže protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju i poručila biračima da im treba njihova potpora kako bi mogli u Hrvatskom saboru zastupati nacionalne interese.

 

Predsjednik stranke Daniel Srb je rekao da ovi izbori nisu bilo kakvi izbori već se održavaju ouči donošenja odluke o ulasku u Europsku uniju. Europska birokracija vježbala je mehanizam pokoravanja samostalnih i suverenih država, kazao je i naglasio da je HSP jedina parlamentarna politička stranka koja je protiv ulaska u EU i jedina koju ne vode, kako je rekao "bivši drugovi".

Ako se odluka o ulasku u Europsku uniju donese bez referenduma, Srb je rekao da će biti "prosvjeda povijesnih razmjera", što su nazočni popratili pljeskom.

Ocijenio je kako Hrvatska, da je veći broj HSP-ovih zastupnika bio u Saboru u protekle četiri godine, ne bi bila izložena novoj pravosudnoj agresiji iz Srbije. Iznio je niz kritika na račun svih dosadašnjih vlasti optuživši ih za tešku situaciju u zemlji, korupciju i izdaju i ugrožavanje nacionalnih interesa. (Hina)

 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox