HTC ima novi smartphone - HTC Sensation

HTC Korporacija, svjetski lider u inovaciji i dizajnu mobilne telefonije, predstavio je HTC Sensation™, pametni telefon koji baca novo svjetlo na pojam zabave uz novu HTC Watch™ video uslugu. Vješto oblikovan bazira se na posve novom HTC Sense korisničkom sučelju koje stavlja ljude u središte omogućavajući im da njihovi pametni telefoni rade na jednostavniji i prirodniji način.

 

Pametni telefoni evoluirali su u zabavne centre koji stanu u džep i omogućavaju korisnicima da svoj omiljeni sadržaj ponesu kuda god idu - rekao je Peter Chou, izvršni direktor HTC Korporacije. HTC Sensation kombinacijom HTC Watch video usluge i posljednjom verzijom HTC Sense sučelja našim će korisnicima pružiti moćno multimedijalno iskustvo pametnog telefona.

HTC Sensation integrira multimedijalni sadržaj sa relevantnim i dobro promišljenim značajkama i aplikacijama te tako daje novu dimenziju Vodafone ponudi. HTC Sensation u sljedećim će mjesecima najprije biti dostupan na najvećim Vodafone tržištima - kazao je Patrick Chomet, direktor terminala Vodafone mobilnog operatera.

Vrhunski dizajn i materijali

HTC Sensation uklapa se u već karakteristični HTC dizajn, a njegov vrhunski izgled istaknut je zaobljenim rubovima, izradom iz jednog komada aluminija i ekranom na dodir čija je površina zaštićena zaobljenjem koje daje poseban osjećaj pri dodiru prstom. HTC Sensation prirodno prianja u ruci zbog 4.3’ – inčnog qHD ekrana visoke rezolucije. U srcu pametnog telefona HTC Sensation kuca 1.2 GH dvojezgreni Qualcomm® Snapdragon™ procesor koji omogućava sjajne grafike i sveobuhvatnu brzinu.

HTC Sense

Vrhunski dizajn HTC Sensation pametnog telefona nadopunjuje posljednja verzija HTC Sense sučelja koja sadrži niz novih značajki i poboljšanja pomažući tako korisnicima da uz mnogo zabave učine još više. Primjerice, HTC Sense predstavlja aktivni “locksreen” koji se transformira u ekran koji sadrži najbitnije informacije kao što su statusi prijatelja na raznim društvenim mrežama, fotografije, vrijeme, stanje na burzi, a koje se mogu vidjeti paljenjem ekrana. Novi aktivni “locksreen” na ovaj način omogućava korisnicima da ga prilagode svojim potrebama i brzo pristupe uslugama koje najčešće koriste: pozivi, slanje elektroničke pošte, fotografiranje ili bilo što drugo za što im je potrebna brzina kojom obično samo otključavaju telefon, odnosno pale ekran. Primjerice, kamera se može izravno sa “lockscreen-a” upaliti samo jednim dodirom tipke, a na taj način uštede se dragocjene sekunde koje se mogu iskoristiti za fotografiranje.

Telefon sadrži kameru u boji od 8 megapiksela koja će snimiti prekrasne fotografije, a sa novom “instant capture” značajkom korisnici mogu uhvatiti momente u pokretu bez brige da će propusti djelić akcije. HTC Sensation sadrži i snimalicu rezolucije 1080 piksela koja može snimiti do 30 sličica u sekundi sa punim stereo zvukom, a sa novim Video Trimmer programom korisnici mogu skratiti video sadržaje do veličine koja im najviše odgovara za lakše dijeljenje datoteke s prijateljima i obitelji.

HTC Watch

HTC Sensation izdizajniran je kako bi stvorio multimedijalni je telefon sa 4.3 – inčnim ekranom visoke rezolucije koji omogućava korisnicima da uživaju u gledanju filma, a doživljaj će biti jednak odlazku u kino. Ovo je prvi pametni telefon koji sadrži HTC Watch video uslugu - aplikacija koja objedinjuje stotine najnovijih filmova i TV emisija na jednom mjestu, olakšavajući korisnicima da jednostavno pronađu video sadržaj koji ih zanima. HTC Watch koristi progresivnu download tehnologiju koja omogućava trenutno gledanje videa bez dugog čekanja da završi download ogromne datoteke. HTC Watch nudi mogućnosti kupnje ili posudbe video sadržaja a željeni sadržaj možete pogledati na pet različitih HTC uređaja. Također, koristeći HTC Sensation, HTC Watch video sadržaji mogu se bežično spojiti sa televizorom ili putem HDMI adaptera koji je moguće kupiti zasebno.

HTC Sensation bit će dostupan putem Vodafone mobilnog operatera na najvećim tržištima diljem Europe. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox