HTC Sensation dostupan u prodaji diljem Hrvatske

HTC, svjetski lider u inovaciji i dizajnu mobilne telefonije, u suradnji s Vipnet-om najavio je lansiranje pametnog telefona HTC Sensation na hrvatskom tržištu. HTC Sensation bit će dostupan u ekskluzivnoj Vip ponudi tijekom mjeseca lipnja.

 

Vrhunski dizajn i materijali

HTC Sensation uklapa se u već karakteristični HTC dizajn, a njegov vrhunski izgled istaknut je zaobljenim rubovima, izradom iz jednog komada aluminija i ekranom na dodir čija je površina zaštićena zaobljenjem koje daje poseban osjećaj pri dodiru prstom.  HTC Sensation prirodno prianja u ruci zbog 4.3’ – inčnog qHD ekrana visoke rezolucije. U srcu pametnog telefona HTC Sensation kuca 1.2 GH dvojezgreni Qualcomm® Snapdragon™ procesor koji omogućava sjajne grafike i sveobuhvatnu brzinu.

HTC Sense™

Vrhunski dizajn HTC Sensation pametnog telefona nadopunjuje posljednja verzija HTC Sense™ sučelja koja sadrži niz novih značajki i poboljšanja pomažući tako korisnicima da uz mnogo zabave učine još više.

Primjerice, HTC Sense™ predstavlja aktivni “locksreen” koji se transformira u ekran koji sadrži najbitnije informacije kao što su statusi prijatelja na raznim društvenim mrežama, fotografije, vrijeme, stanje na burzi, a koje se mogu vidjeti paljenjem ekrana. Novi aktivni “locksreen” na ovaj način omogućava korisnicima da ga prilagode svojim potrebama i brzo pristupe uslugama koje najčešće koriste: pozivi, slanje elektroničke pošte, fotografiranje ili bilo što drugo za što im je potrebna brzina kojom obično samo otključavaju telefon, odnosno pale ekran. Primjerice, kamera se može izravno sa “lockscreen-a” upaliti samo jednim dodirom tipke, a na taj način uštede se dragocjene sekunde koje možemo iskoristiti za fotografiranje.

Oštre grafike, realistične animacije i nove aplikacije čine HTC Sense™ iskustvo bolje no ikada. Nastavkom usmjeravanja svog fokusa na sve ove aspekte koje HTC Sense™ sučelje čine jedinstvenim, HTC predstavlja i unaprijeđenu verziju aplikacije za vrijeme sa posebnim efektima i filmskom animacijom. HTC Sense™ i dalje omogućava ljudima da podijele posebne trenutke sa svojim prijateljima i da se pri tome zabave lakše no ikada.

HTC Sensation sadrži kameru u boji od 8 megapiksela koja će snimiti prekrasne fotografije, a sa novom “instant capture” značajkom korisnici mogu uhvatiti momente u pokretu bez brige da će propusti djelić akcije. HTC Sensation sadrži i snimalicu rezolucije 1080 piksela koja može snimiti do 30 sličica u sekundi sa punim stereo zvukom, a sa novim Video Trimmer programom korisnici mogu skratiti video sadržaje do veličine koja im najviše odgovara za lakše dijeljenje datoteke s prijateljima i obitelji. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox