HTZ-u nagrada u Beogradu, a Hrvatska top odredište u Francuskoj

Za nastup na 34. međunarodnom sajmu turizma IFT u Beogradu Hrvatska turistička zajednica od Beogradskog je sajma dobila nagradu za najbolju nacionalnu prezentaciju i atraktivni štand, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a ističući kako i iz Pariza i Normandije dolaze dobre najave za ovu sezonu te da Hrvatsku označavaju top odredištem.

Nagrade za nastup na sajmu turizma u Beogradu dodijeljene su po završetku tog sajma koji je održan od 23. do 26. veljače. Na tom je sajmu hrvatska turistička ponuda predstavljena po treći put i to među više od tisuću izlagača iz 46 zemalja svijeta.

Osim HTZ na sajmu je posebnu prezentaciju ponude Kvarnera održala Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Udrugom vinara Žlahtina iz Vrbnika. Hrvatski su štand obišli brojni posjetitelji te predstavnici medija, političkog i kulturnog života Beograda i Srbije. Dobre najave iz francuske regije Normandije, pa i Pariza, po kojima je Hrvatska za ovu godinu top odredište za odmor dolaze nakon promocije hrvatske turističke ponude na dva turistička sajma krajem siječnja i u veljači u Evreuxu i Rouenu.

Predstavljanje hrvatskog turizma na tim sajmovima zajednički su organizirali predstavništvo HTZ-a u Parizu i francuski touroperator specijaliziran za Hrvatsku Top of Travel i to putem mreže agencija Voyages Paris-Normandie koja obuhvaća 16 turističkih agencija na području Normandije i Pariza. (Hina/HT)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox