Huawei predstavio novi dizajn svoje AppGallery trgovine

Huawei je predstavio svoje potpuno novo sučelje za AppGallery trgovinu u Europi, pružajući korisnicima njihovih pametnih telefona novi način otkrivanja i uživanja u tisućama dostupnih aplikacija i igara. Nova AppGallery trgovina dizajnirana je za otkrivanje s poboljšanom navigacijom i lokaliziranim sadržajem, a developerima olakšava stvaranje dubljih interakcija s korisnicima.


Poboljšanja AppGalleryja odražavaju uspjeh Huaweijevog ekosustava aplikacija, koji je u posljednjih godinu dana povećao svoju bazu globalnih korisnika na preko 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Novi dizajn prikazuje aplikacije i igre s većim, smjelijim dizajnom za još bolje korisničko iskustvo.

Lakše do aplikacija uz karticu 'Istraživanje'

S korisničkim iskustvom u središtu potpuno novog AppGallery sučelja, Huawei se usredotočio na interakciju, omogućujući prikazivanje aplikacija pomoću upečatljivih vizuala i komplementarnih digitalnih sadržaja do kojih korisnici mogu doći u manje koraka. Na ovaj način izlaže se i promovira veći broj aplikacija developera, istovremeno osiguravajući publici da ih otkrije.

Na novoj kartici ‘Izdvojeno' su aplikacije sada predstavljene u obliku kartice. To znači da je korisnicima ne samo lakše pronaći aplikacije i igre koje je odabrao AppGallery tim, već mogu dobiti i mnogo relevantniji sadržaj, uključujući članke, stručne vodiče i kritike. Istaknute kartice također su redovito ažurirane, s novim sadržajem na vrhu, kako bi korisnici uvijek prvo pogledali relevantni sadržaj.

Odmah ispod kartice 'Izdvojeno' na novom sučelju su kartice 'Pokloni' i 'Nagrade', koje su među najpopularnijim značajkama među aktivnim korisnicima. Kartica 'Pokloni' nudi bogate promocije, a većina njih je lokalizirana što generira povećanu interaktivnost s korisnicima. Odjeljak 'Nagrade' korisnicima omogućuje preuzimanje besplatnih pogodnosti, što može uključivati besplatne premium usluge na određeno razdoblje ili dodatne kredite koji će se koristiti u igri.

Aplikacije i igre sada se mogu otkriti s dvije ekskluzivne kartice koje korisnicima pružaju poboljšano i usmjereno iskustvo otkrivanja novih aplikacija. Huawei je također osvježio stranice recenzija u AppGalleryju kako bi korisnicima olakšao otkrivanje prethodnih recenzija i ocjena.

Bogatstvo digitalnog sadržaja

Broj aplikacija, uključujući premium aplikacije na našoj platformi, raste iz dana u dan i želimo da naši korisnici budu svjesni bogatstva novog sadržaja čim on postane dostupan. Preuređeni AppGallery opravdao je svoje ime dopuštajući korisnicima da lako pregledavaju sadržaj i otkriju neočekivane užitke, rekao je Wang Heng, potpredsjednik za globalno partnerstvo i razvoj ekosustava u Huawei CBG-u.

U skladu s odlukom Huaweija da korisnicima pruži lokalno značajne aplikacije, urednici će pripremiti sadržaj kako bi se usredotočili na lokalne trendove i potrebe. Objavljivat će urednički sadržaj kako bi nadahnuli korisnike, od recenzija aplikacija i igara do korisnih savjeta i zanimljivih popisa.

Nova verzija AppGallery trgovine od danas je dostupna širom Europe, uključujući Hrvatsku.

Bogata ponuda hrvatskih aplikacija u AppGallery trgovini

AppGallery nudi široku paletu globalnih i lokalnih aplikacija u 18 kategorija, uključujući navigaciju i transport, vijesti, društvene mreže i još mnogo toga. Platforma je dostupna u više od 170 zemalja i regija s preko 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika širom svijeta. Od siječnja do rujna 2020., ukupan broj preuzimanja s AppGalleryja je dosegnuo 384,4 milijarde, a Huawei je udružio snage s 2,3 milijuna developera širom svijeta.

Korisnici u AppGallery trgovini mogu pronaći i pregršt domaćih popularnih aplikacija. U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. Moguće je pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a. Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo. Značajno je i da korisnici odnedavno omiljenu glazbu osim na Deezeru mogu preslušavati i na poznatoj platformi Tidal koja je stigla u Hrvatsku.

Na domaćem tržištu korisnici mogu nabaviti i najnoviji vrhunski pametni telefon - Mate 40 Pro. Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost. Najnoviji Huawei pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox