HURA primila četiri nove članice

Foto: Ilustracija

Skupština HURA-e (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) jednoglasno je podržala ulazak četiri nove agencije u članstvo.

Tvrtke Luminus Creative, Drap, Studio Nexus i Burza zadovoljavaju važeće kriterije o članstvu koji uključuju legitimnost, poslovno iskustvo i veličinu, neovisnost te prihvaćanje pravnih i etičkih dokumenata i normi HURA-e i HGK.

HURA tako sada broji ukupno 34 članice, agencije koje se bave tržišnom komunikacijom, koje predstavljaju više od 65% oglašivačkih budžeta u Hrvatskoj.

Svako novo povećanje broja članica znači dodatno osnaživanje HURA-e i dodatnu snagu u podizanju razine kvalitete industrije, poboljšanju njezinog ugleda prema javnosti te postavljanju visokih standarda struke i provođenju istih od strane svih pripadnika industrije.

Dodatno nas to učvršćuje i u širim okvirima, gdje kroz blisku suradnju s međunarodnim i regionalnim strukovnim udruženjima lakše omogućavamo svim našim članicama kvalitetniju razmjenu novih znanja i tehnologija kako bi svojim klijentima na domaćem tržištu omogućili vrhunsku uslugu u skladu sa svjetskim trendovima i standardima struke,  izjavio je Damir Ciglar, predsjednik Uprave HURA-e.

Uprava HURA-e predložila je Skupštini imenovanje Ive Hlavke iz agencije Grey Worldwide Zagreb za petog člana Uprave. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen od strane Skupštine, a Iva Hlavka je izabrana za petog člana Uprave uz Damira Ciglara, Rajnu Cuculić, Davora Bruketu i Angelu Buljan Šiber.

S obzirom na tržišno okruženje u kojem je cijela industrija pod pritiskom, aktivnosti HURA-e bit usmjerene prema glavnom cilju, a to je osnaživanje kako bi se nastavilo s daljnim unaprijeđenjem ugleda i kredibiliteta agencija i struke na domaćem tržištu. (Ps/sh)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox