Hypo banka i Grad Sinj potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji

 Gradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan i regionalni direktor Hypo Alpe-Adria-Banke za Dalmaciju Joško Mihić potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji, čime Hypo banka temeljem svoje cjelovite ponude te financijskih usluga i bankarskih proizvoda nastavlja s akviriranjem novih klijenta i razvojem svoga poslovanja.

 

Potpisivanje Ugovora o poslovnoj suradnji s Gradom Sinjom nastavak je tradicionalno dobre suradnje Hypo banke s institucijama javnog sektora te njezinih aktivnosti u poticanju lokalnog i regionalnog gospodarstva.

  Grad Sinj posljednjih je godina napravio velik iskorak na gospodarskome planu, a zacrtali smo si u idućim godinama napraviti još puno toga kako bismo svojim sugrađanima osiguravali visoku kvalitetu života. U tom je pogledu Izvršna vlast Grada Sinja prepoznala Hypo banku kao kvalitetnog partnera koji će ulagati u gradske razvojne projekte, aktivno podržavati rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva te omogućiti našem gradu i kraju da ostvari svoje potencijale - izjavio je sinjski gradonačelnik Ivica Glavan.

U Gradu Sinju i sinjskoj krajini nalazi se velik gospodarski potencijal, koji se uz dobra ulaganja i povoljne uvjete može još više razviti i pretvoriti Sinj u pokretača razvoja ove regije. Naša jasna namjera je podržati razvojne projekte značajne za Grad Sinj i njegove građane te kvalitetnim bankarskim uslugama adekvatno odgovoriti njihovim rastućim potrebama. U skladu s našim razvojnim planovima i činjenicom da imamo velik broj klijenata iz sinjskog kraja već smo počeli raditi i na otvorenju naše nove poslovnice, a do njezina otvaranja klijentima iz ovog kraja na raspolaganju je naš regionalni centar u Splitu na čelu s voditeljom Daliborom Filipovićem - dodao je Joško Mihić, direktor Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. za regiju Dalmacija.

Jačanje sektora građanstva, malog i srednjeg poduzetništva i javnog financiranja sastavni su dijelovi poslovne strategije Hypo-Alpe-Adria-Banke u Hrvatskoj, a dobri poslovni rezultati temelj su za daljnje unapređenje poslovanja, razvoj poslovne mreže te jačanje prisutnosti u svakoj regiji. Pri čemu Dalmacija ima vrlo važno mjesto u planovima Hypo banke, koja će definitivno nastaviti pružati kvalitetne usluge, prilagođene individualnim potrebama rastućeg broja svojih klijenata. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox