INA nastavlja s modernizacijom maloprodajne mreže

Nakon pokrenute modernizacije Inine maloprodajne mreže u 2011., Ina i dalje nastavlja preuređenjem benzinskih postaja. U planu je modernizacije BP Kupari u Dubrovniku i BP Makarska Ratac.
Radovi na BP Kupari započet će 19. ožujka i trajat će 35 dana. Kako će u tom periodu BP Kupari biti zatvorena za kupceBenzinska postaja Makarska Ratac kreće u modernizaciju 26. ožujka te će na 35 dana za vrijeme trajanja radova također biti zatvorena. 
 
Projekt modernizacije pokrenut je kako bi našim potrošačima  ponudili visoko kvalitetna goriva i maziva  te višu razinu usluga na našim postajama. Novim vizualnim identitetom i većom tehničkom opremljenošću ove će benzinske postaje biti prvi odabir ne samo domaćih, već i stranih kupaca koji će ove godine ljetovati na području Dubrovnika i Makarske, rekao je Ivica Serdarević, Direktor Regije Split.
 
INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete, a započeli su i s uvođenjem dizel goriva s bio komponentom. Ove godine u planu je intenzivirana modernizacija benzinskih postaja na većem broju lokacija. Do početka turističke sezone fokus će biti na benzinske postajama diljem obale kako bi spremno dočekali pojačanu potražnju za proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci. (PS/HT)

 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox