Inovativni Wind-Free uređaj za klimatizaciju tvrtke Samsung premijerno predstavljen u Europi

Tvrtka Samsung Electronics je u Milanu održala europsku premijeru novog AR9500M Wind-FreeTzidnog uređaja za klimatizaciju, na specijalnom događanju organiziranom za medije u partnere u cilju osnaživanja i širenja svog poslovanja klimatizacijskim uređajima u Europi.  

Wind-FreeTM Cooling je ekskluzivna tehnologija tvrtke Samsung koja održava ugodnu sobnu  temperaturu  bez neugodnog osjećaja hladnog strujanja, omogućavajući idealnu sobnu temperaturu za dubok i odmoran san. Novi uređaj za klimatizaciju dizajniran je kako bi uklonio dvije najčešće korisničke neugodnosti: nelagodu uzrokovanu izravnim strujanjem hladnog zraka i previsoke račune za potrošnju električne energije.

– Iznimno smo ponosni što možemo predstaviti naš inovativni Wind-FreeTM uređaj za klimatizaciju u Milanu, gradu koji postavlja svjetske trendove, – izjavio je novi predsjednik tvrtke SEACE, Wim Vangeenberghe, te dodao – današnje događanje označava značajan korak u predanosti tvrtke Samsung da postane najpouzdaniji proizvođač uređaja za klimatizaciju u Europi. Nakon što sam proveo više od 26 godina poslujući s uređajima za
klimatizaciju, promatrao sam Samsung iz daljine i bio sam impresioniran neumornom ambicijom za širenjem u nova područja i uspijevanjem u tome. Neizmjerno sam uzbuđen što sam se sada pridružio tvrtki Samsung i što sudjelujem u širenju industrije uređaja za klimatizaciju.

(PS/Z.R.)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox