iPhone 4s do kraja godine u Hrvatskoj

Hrvati neće dugo čekati na iPhone 4s. Iz T-Mobilea potvrdili su da će do kraja ove godine iPhone 4s biti dostupan i korisnicima u Hrvatskoj.

Pitanje o tome kada će iPhone 4s stići u Hrvatsku bilo je jedino važno nakon što je Apple predstavio svoj najnoviji model. Iz T-Mobilea potvrdili su nam da će to biti do kraja ove godine. Točan datum početka predbilježbe i dolaska još uvijek nije poznat, javljaju iz T-Mobilea.

Iako su korisnici priželjkivali da će se ipak na tržištu pojaviti iPhone 5 to se nije dogodilo. A da to nije dovelo do razočaranja govori i podatak da je Apple zaprimio milijun narudžbi za novi iPhone 4s u samo 24 sata od predstavljanja. Veliko zanimanje javnosti izazvao je Siri koji omogućava da se uređajem upravlja glasovnim naredbama. Sudeći po rekaciji sudionika na predstavljanju upravo ovaj novitet mogao bi biti zaslužan za odlične rekacije. 

iPhone 4s dolazi s kamerom od 8 megapiskela koja može snimati u Full HD rezoluciji, što je znatno bolje od prethodnika. Koristit će superbrzi A5 procesor, a imati će duplo više radne memorije od iPhonea 4. (HT)

 

 

 

Izvor: www.tportal.hr
Foto: www.iphonechronicle.com


 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox