Ivan Boban na čelu financija Pet Network Internationala

Pet Network International sa zadovoljstvom najavljuje imenovanje Ivana Bobana za novog financijskog direktora (CFO), a koji će s radom početi  1. srpnja 2024. godine. Na toj poziciji će zamijeniti dosadašnju CFO gđu. Martinu Babić.


Poslovanje Pet Network Internationala bilježi kontinuirani rast kroz organski razvoj i strateške akvizicije.

Angažiranjem iskusnog i dokazano uspješnog CFO-a, dodatno ćemo ubrzati naše širenje i iskoristiti nove poslovne prilike. Implementacija međunarodnog omnichannel sustava zahtijeva visoku razinu financijske stručnosti i precizno financijsko planiranje kako bi se osigurala uspješna integracija i optimizacija resursa na svim tržištima, istaknuo je Timo Tervo, CEO Pet Network International.

Ivan Boban dolazi s bogatim iskustvom iz Fortenova Grupe, gdje je obnašao razne ključne financijske uloge, uključujući CFO-a u Agri Grupi i direktora financija i računovodstva. Njegovo je vodstvo bilo ključno za postizanje financijskih rezultata i održavanje snažne financijske kontrole. Kao član Nadzornog odbora Konzuma, Boban je odigrao važnu ulogu u implementaciji nagodbe i restrukturiranja koje se odvijalo u Grupi, a sve je pridonijelo strateškom rastu jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u regiji Jugoistočne Europe. Njegove strateške inicijative dovele su do značajnih poboljšanja u financijskom izvještavanju i usklađenosti unutar organizacije.

U svojoj novoj ulozi financijskog direktora Pet Network Internationala, Ivan će nadgledati sve financijske aspekte tvrtke, uključujući financijsko planiranje, upravljanje rizicima, vođenje evidencije i financijsko izvještavanje. Njegova je uloga ključna u donošenju strateških  odluka i usklađivanju financijskih ciljeva tvrtke s njezinim širim strateškim ciljevima. Njegovo bogato iskustvo i dokazani uspjesi čine ga vrlo vrijednim članom našeg izvršnog tima. Uloga financijskog direktora postaje sve ključnija u uvjetima nesigurnih makroekonomskih okolnosti. Strateško financijsko upravljanje i vođenje postaju esencijalni za osiguranje stabilnosti i njenog kontinuiranog rasta. Uvjereni smo da će Ivanovo vodstvo i stručnost značajno doprinijeti daljnjem uspjehu i rastu Pet Network Internationala, omogućujući nam da i dalje pružamo vrhunsku uslugu i inovacije na naših pet tržišta, zaključio je Tervo.

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox