Iveco otvara prvi ok trucks logistički centar u Jugoistočnoj Europi

OK TRUCKS (www.oktrucks.com) je IVECO brend, predstavljen 2015. godine i posvećen prodaji i ponovnom oglašavanju certificiranih rabljenih vozila, koji nudi široku paletu sigurnih, pouzdanih gospodarskih vozila  certificiranih od strane IVECO-a, a ovisno o potrebama kupaca nude jamstvo u cijeloj Europi, usluge povezivanja, pomoć na cesti i popravak u slučaju kvara, kao i rješenja za financiranje i zakup.

S obzirom na važnost i potražnju za komercijalnim vozilima, novim i rabljenim, koji dolaze s tržišta jugoistočne Europe, IVECO je odlučio otvoriti novi logistički centar u Slavonskom Brodu kako bi vozila približio svojim kupcima pružajući potpunu uslugu OK TRUCKS. IVECO se već percipira kao pouzdan partner i ima značajnu prisutnost na području gdje će 2021. isporučiti više od 5500 novih i 800 rabljenih vozila. Kao lider u plinskoj tehnologiji, glavnom zelenijem i održivom rješenju dostupnom danas s vozilima na LNG i CNG, IVECO će s novim centrom podržati daljnji rast ovog segmenta u tom području.”, Rekao je Emilio Parato, poslovni direktor za Austriju i Srednju istočnu Europu.

Novi logistički centar OK TRUCKS u jugoistočnoj Europi nalazi se u Slavonskom Brodu, Slavonsko-Brodska ulica 19A, 35252 Sibinj. Centar je odlično smješten, s izvrsnom pristupačnošću iz susjednih zemalja i s ukupnom površinom posvećenom OK TRUCKS od 4000 m2, uključujući administraciju, servis i parkiranje.

(ps/sm)

 

 

 

 

 

 

IVECO

IVECO je robna marka CNH Industrial N.V.-a, svjetskog lidera u kapitalnim dobrima koji kotira na New Yourk Stock Exchange-u i na Mercato Telematico Azionario-u. IVECO projektira, proizvodi i prodaje široku paletu lakih, srednjih I teških gospodarskih vozila, terenskih kamiona i vozila za primjenu kao što su terenske operacije.

 

Širok asortiman proizvoda uključuje: Daily vozilo koje pokriva segment vozila težine 3,3-7,2 tone, Eurocargo od 6 do 19 tona i, u teškom segment iznad 16 tona, paletu IVECO WAY s cestovnim IVECO S-WAY, terenski IVECO T-WAY i IVECO X-WAY za lagane i terenske operacije. Osim toga, marka IVECO Astra proizvodi terenske kamione, krute i zglobne dampere kao i posebna vozila.

 

IVECO zapošljava blizu 21.000 ljudi širom svijeta. Upravlja proizvodnim pogonima u 7 zemalja diljem Europe, Azije, Afrike, Oceanije i Latinske Amerike gdje proizvodi vozila s najnovijim naprednim tehnologijama. 4.200 prodajnih i servisnih mjesta u više od 160 zemalja jamči tehničku podršku gdje god se nalazi vozilo IVECO.

 www.iveco.com

www.cnhindustrial.com

 

 

Više o OK TRUCKS: www.oktrucks.com

 

#  #  #

 

Kontakt za medije:

Jelena Siništaj, PR Manager, Alert d.o.o.

0992455221, jelena@alert.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox