Izašao novi broj časopisa Udruga.hr

Novi broj poslovnog časopisa Udruga.hr je u tisku, a kod pretplatnika će biti 30. siječnja.

O časopisu Udruga.hr
(8 brojeva godišnje-tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima
Cijena jedne god. pretplate s PDV-om: 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa,  uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 9 do 13 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr broj siječanj 2014.

Pretplatiti se možete putem linka:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

Neke od tema o kojima smo pisali:

- Donacija - oporezivanje i potreban dokumentacija

- Sve što trebate znati o autorskim naknadama

- Kako udruga može organizirati humanitarnu akciju

U novom broju pročitajte intervju s prof.dr.sc Vesnom Vašiček, predsjednicom Upravnog odbora Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Specijalni prilog broj su Sportske udruge u okviru kojega smo, između ostalog, pisali i o sportskim stipendijama i razgovarali s Gordanom Kožuljom.

Gojko Bežovan, Vitomira Lončar, Zorislav Antun Petrović, stalni su kolumnisti časopisa Udruga.hr.

Cjelokupan sadržaj časopisa možete pogledati ovdje:

Pretplatiti se možete na broju telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili kod kolegice Lidije Prskalo u službi pretplate (prskalo.ripup.hr). Svaki pretplatnik na tiskano izdanje ima pravo i na besplatne konzultacije telefonom iz područja rada udruga (računovodstvo, porezi, pravo) i to utorkom i četvrtkom od 8.30 do 13 sati putem posebne telefonske linije 4836samo za Udruga.hr pretplatnike.

Udruga.hr izlazit će isključivo u tiskanom obliku 8 puta godišnje, prosječno svakih mjesec i pol dana. Portal www.udruga.hr informativnog je tipa na kojem ćemo objavljivati aktivnosti vezane uz najavu seminara, konferencija, najave tema o kojima ćemo pisati te se na njemu neće nalaziti tekstovi iz tiskanog izdanja.

 

Pretplatiti se možete na linku : http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr PS/S.P.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox