Japan Tobacco International potvrđuje da je izvrstan poslodavac

Kompanija JTI (Japan Tobacco International ) dobila je, drugu godinu zaredom, certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje kompanijama s visokim standardima kvalitete u upravljanju ljudskim resursima. Tijekom certificiranja ocjenjuju se procesi koji uključuju odnos prema zaposlenicima, mogućnost njihovog usavršavanja i napredovanja te način na koji ih kompanija motivira i nagrađuje, a JTI je u svim kategorijama ostvario izuzetan rezultat.

Prilikom preuzimanja certifikata, direktor JTI-a za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu Siniša Trbojević kazao je da je recertificiranje novo priznanje da je JTI kompanija za koju je dobro raditi: „Važno nam je da sadašnji i potencijalni zaposlenici promatraju JTI kao kompaniju gdje mogu razvijati svoj potencijal, pri čemu je izvrsnost naš standard i dugoročni cilj. Mi težimo neprekidnom poboljšanju, to znači da kvalitetu ugrađujemo u sve što radimo i nikada ne prihvaćamo ništa osim najboljeg. Ovaj Certifikat promovira uspjeh kompanije u stvaranju najboljeg radnog okruženja za zaposlenike što će nam, svakako, pomoći da privučemo najkvalitetnije pojedince s hrvatskog i bosanskohercegovačkog tržišta rada“. 

Japan Tobacco International jedina je duhanska kompanija u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini s certifikatom Poslodavac Partner koji dodjeljuje tvtka Selectio, vodeća savjetnička kuća u području upravljanja ljudskim resursima. Certifikat je uručio Aleksandar Zemunić, iz kompanije Selectio te je pritom istaknuo: „Neprekidno ulaganje u sva područja upravljanja ljudskim resursima ono je što kompaniju Japan Tobacco International čini posebnom. Rezultat koji je JTI ostvario u postupku certificiranja je zaista impresivan, a njihova poslovna filozofija i sustav upravljanja ljudskim mogu poslužiti kao primjer drugim kompanijama u regiji“. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox