Jesen u hotelu Picok

Hotel Picok **** idealno je mjesto za organizaciju seminara, edukacija, konferencija, team building-a u kombinaciji s jedinstvenim sadržajima gotovo nedirnute prirode – Đurđevačkim peskima (tzv. hrvatska Sahara), rijekom Dravom, naivnim slikarstvom, specijaliziranim umjetničkim muzejom – galerijom Stari Grad.

Puno je razloga zašto odabrati baš Hotel Picok, a jedan od njih je, što je upravo Hotel Picok dobitnik nagrade CBtour, za najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma! 

Hotel raspolaže s tri dvorane i kompletnom potrebnom audio-vizualnom opremom. Dvorana „Sveti Juraj“ veličinom odgovara organizaciji evenata do 250 osoba. Dvorana „Taverna“ može primiti do 100 osoba, a posebno uređena „Lovačka soba“ idealna je za manje grupe do 30 osoba.

 

POSEBNA jesenska akcija, 01.10. do 30.11.2014.

-50% Noćenje s doručkom za samo 199,50 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi

- besplatno korištenje dvorane i potrebne opreme

- neograničeno korištenje bazena i 25% popusta na masaže i tretmane

- besplatan WiFi Internet u sobi i cijelom Hotelu, - besplatan parking

 

 

Oslobodite se stresa, smanjite napetost i relaksirajte se u wellness & spa centru hotel Picok. Zaplivajte u bazenu, prepustite se rukama educiranih terapeuta i uživajte u širokoj ponudi tretmana. Uz bazen, na raspolaganju su vam parna, turska i infracrvena sauna, prostor za relaksaciju, prostorije za masaže i tretmane kao i profesionalna teretana.

Tražite idealno mjesto za okupljanje vašeg tima ili želite nagraditi vaše zaposlenike?

Podignite njihovo samopouzdanje i razvijte timski duh! Podnožje Utvrde Stari Grad idealno je mjesto za različite team building aktivnosti u prirodi, a posebno se preporuča jahanje. Hotel je idealan i za pripreme sportaša i sportskih klubova. Za ljubitelje aktivnog odmora, u blizini Hotela je trim staza i brojne biciklističke staze, a Bilodravska ruta među najpoznatijim je cikloputovima u Europi.

Da li ste znali da povijest Starog Grada seže u daleku 1488. godinu? 

Utvrda se nalazi u neposrednoj blizini hotela i sa zaštićenim prirodnim okolišem čini intrigantnu i gotovo nestvarnu povijesnu, urbanističku i arhitektonsku cjelinu. Muzejsko-galerijski prostor s vrijednom donacijom Ivana Lackovića Croate nešto je što obavezno morate posjetiti! PS/S.P.

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox