Job Fair Meetup: upoznajte preko 40 vrhunskih poduzeća koja traže nove zaposlenike!

Lov na karijere ove godine odvija se na Job Fair Meetupu koji se organizira na  Fakultetu elektrotehnike i računarstva i u Klubu studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine. Tako će FER i KSET ponovno postati novo staro žarište karijernih prilika. Uz upoznavanje s prilikama razvoja karijere u Hrvatskoj, studenti će se moći umrežiti, razmjeni znanja i iskustava te steći nove vještine sudjelujući na talkovima, radionicama i panel raspravama.


Pet tematskih dana umrežavanja

Job Fair Meetup okupit će preko 40 vrhunskih tehnoloških poduzeća iz različitih industrija unutar pet tematsko odvojenih dana. Detaljan raspored programa uskoro će biti objavljen na Job Fair Meetup stranici, a do tada se upoznajte sa svim sudionicima raspodijeljenim po industrijama:

Automation, Radiocommunications, Energy:

CETITEC, DOK-ING, HOPS, Končar GIM, Končar KET, Montelektro, Maxtena, Rimac Automobili

Big Data, Computer Vision, Network & Security:

CROZ, Megatrend poslovna rješenja, Memgraph, Microblink, Mireo, Nanobit, Photomath, RealNetworks

Embedded & Automotive:

Byte Lab, CETITEC d.o.o., GlobalLogic, Greyp Bikes,  Medtronic, Netgen, Omega software, Xylon

ICT:

Atos, Axilis, Croatia osiguranje, Data Box(Storm), Ekobit, Inceptum, KING ICT d.o.o., Koios, Sofa IT d.o.o., Vertiv

Mobile & Web Applications:

Ars Futura, Bornfight, Comsysto Reply, FIVE, Infinum, minus5 d.o.o., Undabot, Trikoder d.o.o.

Pripremite se za #jobfairmeetup

Studenti, vrijeme je da uzmete svoje životopise u ruke i napravite završne provjere jer sljedeći tjedan se otvaraju prijave za Job Fair Meetup! Prijave će biti omogućene putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje će studenti moći predati svoj životopis u bazu životopisa i tako primiti svoju ulaznicu, ali i posjetnicu.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET). PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox