Još brža vožnja uz Huawei

Aplikacija Bolt Driver za Huawei pametne telefone od sada je dostupna svim Bolt vozačima. Ova svršena aplikacija prikazuje mapu gradova i tražene destinacije preko Map Kit aplikacije, koja ima jednostavan i detaljan prikaz mape.


Bolt Driver aplikacija jamči sve sigurnosne parametre posebno osmišljene za zaštitu vozača te posebno pridodaje važnost povratnim informacijama svojih korisnika.

Jako smo ponosni na naših 2,5 milijuna Bolt vozača, a cilj nam je i povećati našu bazu.  Upravo preko AppGallery platformi možemo realizirati naš cilj i ostvariti veći broj potencijalno novih vozača, rekao je Mykhailo Kudla, viši voditelj razvoja u Boltu. 

Bolt Driver sada je već treća po redu najveća aplikacija s 550 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a u Europi je porasla za 61,5% na godišnjoj razini, tj. ima više od 42 milijuna korisnika.

Naše partnerstvo s Boltom ubire višestruke nagrade, rekao je Derek Yu, predsjednik Huawei CEE & Nordic i Kanade, u Huawei Consumer Business Groupi. Izuzetno smo ponosni što Bolt kompanija koristi našu platformu za predstavljanje ne samo jedne aplikacije, već niza izuzetno popularnih aplikacija.

Trenutno je aktualna promocija Huawei preglednika u suradnji s Boltom gdje korisnici mogu online odgovoriti na pitanja o Huawei pregledniku, a zauzvrat dobiti poklon bon za vožnju Boltom. Promocija je aktivna u odabranim zemljama, uključujući Hrvatsku, Poljsku, Češku, Ukrajinu i Rumunjsku. PS/SM


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox