Jure Radić i dalje ostaje na čelu IGH

Uprava Instituta IGH proširena je na pet članova, na njenom čelu ostaje Jure Radić, a četiri nova člana imenovao je Nadzorni odbor te tvrtke.

Na sjednici Nadzornog odbora donesena je odluka o proširenju Uprave na pet članova, te su novim članovima imenovani Veniamin Mezhibovskiy, Željko Štromar, Željko Grzunov i Tomislav Alpeza, dok Jure Radić i nadalje ostaje predsjednik Uprave, navodi se u priopćenju IGH. Nova, višečlana Uprave Instituta IGH će s radom započeti 1. listopada 2012. godine.

Temeljne smjernice rada nove Uprave bit će nastavak razvoja Instituta IGH kao centra izvrsnosti i jedne od vodećih projektantskih kompanija u centralnoj i istočnoj Europi uz orijentiranost na temeljno poslovanje (core business), snažan iskorak na tržište Ruske Federacije i regionalna tržišta te dovršetak procesa restrukturiranja, poručuju iz IGH.

Veniamin Mezhibovskiy, koji je radio u nekoliko ruskih kompanija u energetskom sektoru, uz ostalo i tvrtkama Elektrocentromontaž i Gazenegroprom-Invest, u Institutu IGH, čiji je dioničar, će voditi međunarodne poslove s naglaskom na tržište Ruske Federacije, ističu iz IGH. Željko Grzunov, trenutno je u Institutu na mjestu direktora financija i službe podrške, a kao član Uprave bit će zadužen za područja korporativnih financija i računovodstvo. Željko Štromar, koji je u Institutu IGH zaposlen od 2004. godine, na poziciji direktora Zavoda za zgradarstvo, u Upravi će biti zadužen za temeljnu djelatnost (core business), a za poslove dovršetka restrukturiranja i investicijske projekte bit će zadužen Tomislav Alpeza, koji u Upravu IGH dolazi s mjesta člana Uprave projekata "Ban Centar" i "Centar Bundek", navode iz Instituta IGH. (Hina/HT)

 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox