Kajin vozio 102 km/h: Nije točno, policija me prati

Potpredsjedniku IDS-a Damiru Kajinu prijeti oduzimanje vozačke dozvole i novčana kazna od tri tisuće kuna jer ga je istarska policija 17. studenoga na cesti Barban-Hrboki zaustavila zbog prebrze vožnje.

Kajin je potvrdio da se to zbilo oko podneva, te da mu je zbog prebrze vožnje uručeno rješenje u kojem se navodi da je na dionici gdje je dopuštena brzina od 50 kilometara na sat vozio brzinom od 102 kilometra na sat.

Nula promila

Defitivno sam vozio brže od dozvoljene brzine, ali ne koliko mi je prikazano. Gotovo je nepojmljivo da sam već 21. studenoga dobio nalog o plaćanju kazne i oduzimanju dozvole, rekao je Kajin, dodajući kako mu je dva puta mjerena koncentracija alkohola u krvi koja je bila nula promila.

Po njegovim riječima, to je još jedan dokaz da HDZ "instrumentalizira policiju isključivo protiv oporbe". Pritom je dodao kako njega i članove njegove obitelji prometna policija u posljednje vrijeme često prati. Ustvrdio je kako je "policija nakon njegova istupa na televiziji o političkim imenovanjima ministra Karamarka o cijelom tom događaju obavijestila medije", što su u Policijskoj upravi istarskoj opovrgnuli. Očito da ljude na vlasti policija vozi, dok nas policija voza, smatra Damir Kajin. (Hina/jk) 

 

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox