Kako koristiti aplikaciju Croatia Airlinesa za iPad i Android?

Croatia Airlines uveo je aplikacije za iPad uređaje te za mobilne telefone s operativnim sustavom Android koje će poboljšati dostupnost informacija interesantnih putnicima, priopćeno je iz domaće zrakoplovne tvrtke.

Nove aplikacije omogućuju jednostavan i brz pristup informacijama kao što su provjera statusa letova, pretraživanje mreže letova, pregled informacija o poslovnicama Croatia Airlinesa u zemlji i inozemstvu, informacije o prijavi za let itd.

Dosadašnja aplikacija za iPhon uvedena u listopadu 2011. godine u manjoj je mjeri estetski i sadržajno izmijenjena i prilagođena za korištenje na iPad-ovima. Pritom je funkcionalnost ista kao i u dosadašnjoj verziji, uz manje sadržajne izmjene.

Za mobilne uređaje zasnovane na operacijskom sustavu Android, razvijena je nova također mobilna aplikacija tako da su sve najvažnije informacije za organizaciju putovanja zrakoplovom Croatia Airlinesa odsad dostupne i korisnicima iPada i korisnicima mobilnih telefona s Android operativnim sustavima. (Hina/jk)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox