Kako neočekivano: Karamarko najavio angažman na predstojećim parlamentarnim izborima

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko najavio je mogućnost političkog angažiranja na predstojećim parlamentarnim izborima.

Ja sam angažiran i sada u onom dijelu koji se nakon Domovinskog rata zove borba za kvalitetniji život u Hrvatskoj, a na izborima koji slijede vjerojatno ću se angažirati - na koji način, to još nisam odlučio - rekao je Karamarko odgovarajući na novinarsko pitanje o tome namjerava li se politički angažirati. Dodao je kako će odluku o tome vrlo brzo objaviti. Odgovarajući na pitanje misli li da su se hrvatski branitelji borili za Hrvatsku kakvu danas imamo i bi li hrvatske žrtve bile zadovoljne sa slikom današnje Hrvatske, ministar Karamarko je rekao kako idealnog puta nema niti se preko noći može sve ostvariti.

Zbog NATO-a i EU-a isplatile su se žrtve Domovinskog rata?!

Podsjećajući kako se u bivšoj Jugoslaviji i prije nje u monarhističkoj državi nismo mogli služiti svojim jezikom i pjevati svoje pjesme te na to da smo "bili podčinjeni i potlačeni", Karamarko je istaknuo da su hrvatske žrtve ugrađene u temelje samostalne i slobodne Hrvatske. Također je kazao kako je među ostalim za kratko vrijeme svoje samostalnostl Hrvatska postala članica NATO-saveza i da će uskoro biti članica EU-a. Isplatilo se boriti za Hrvatsku kakvu danas imamo u kojoj je niz stvari uređeno, a još predstoji gospodarski oporavak - rekao je Karamarko, koji je danas u Dalju bio na obilježavanju 20. godišnjice pokolja u tome mjestu. (Hina/mš)

 

 

 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox