Kapetanović nova je predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Predsjedanje Upravom GRAWE Hrvatska d.d. preuzela je gđa. Nataša Kapetanović koja je u Upravi GRAWE Hrvatska d.d. od 2010. godine. Članom Uprave za prodaju i marketing imenovan je g. Hrvoje Grčić, koji na tu poziciju dolazi s mjesta direktora agencijske prodaje GRAWE Hrvatska d.d. koju je obnašao protekle 4 godine. Gđa. Adriana Tomić ostaje na poziciji članice Uprave i kao i do sada bit će odgovorna za financijsko poslovanje te operativne i logističke procese Društva.


Gđa. Kapetanović, dipl. ing. matematike, ima bogato iskustvo rada u osiguranju u području tehnike osiguranja, aktuaristike, razvoja proizvoda, obrade šteta te upravljanja nekretninama.

Osjećam veliku čast i zahvalnost za poziciju koja mi je ponuđena i istovremeno veliku odgovornost prema kolegama u Upravi, svim našim zaposlenicima, institucijama  i posebno prema našim postojećim i budućim korisnicima. Uvažavanje potreba korisnika i pouzdana zaštita njihovih vrijednosti je temelj našeg poslovanja, naša misija. Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude“, rekla je gđa. Kapetanović, predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Mjesto člana Uprave zaduženog za prodaju i marketing preuzima g. Hrvoje Grčić koji je u protekle 4 godine na mjestu direktora za agencijsku prodaju u GRAWE Hrvatska d.d. značajno unaprijedio taj prodajni kanal. G. Grčiću je ovo prva pozicija u Upravi no dosadašnje 15-godišnje iskustvo u rukovođenju prodajom te poznavanje sustava GRAWE-a nedvojbeno će doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva kompanije.

GRAWE Hrvatska d.d. poduzeće je s uvjerljivom vizijom, golemim mogućnostima i izvrsnim zaposlenicima i iznimno sam ponosan što me Nadzorni odbor imenovao za novog člana Uprave. Iako nova pozicija nosi još veću odgovornost i sigurno neke nove izazove, ona donosi i nove prilike i mogućnosti, još aktivnije sudjelovanje u razvoju prodaje i drugih vitalnih procesa Društva te još intenzivniju suradnju na razini Uprava zemalja članica koncerna“, rekao je g. Hrvoje Grčić, član Uprave GRAWE Hrvatska d.d. 

Podsjetimo - Nadzorni odbor GRAWE Hrvatska d. d. je na svojoj sjednici 4. veljače 2019. godine odobrio prijedlog g. Igora Purete da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave s istekom mandata 3. travnja 2019. Nakon gotovo 20 godina na pozicijama člana i predsjednika Uprave GRAWE Hrvatska d. d. g. Pureta odlazi na vlastiti zahtjev i iz osobnih razloga, a u okviru GRAWE Grupe nastavit će raditi kao savjetnik za prodaju i marketing.

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox