Karamarko: Grbić ima moju apsolutnu podršku

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko izjavio je nakon sastanka s premijerkom Jadrankom Kosor oko održavanja sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, kako ravnatelj policije Oliver Grbić ima njegovu apsolutnu podršku zbog svega što je policija učinila u posljednje dvije godine u borbi protiv korupcije, koja je verificirana i zatvaranjem poglavlja 23. Pravosuđe u pregovorima s EU.

 

Oni koji su ugroženi našim obradama, to nam sigurno neće oprostiti i ova haranga i napad na policiju te nebulozne optužbe su rezultat toga, a čini mi se i prevencija za sve ono što još trebamo obaviti - naglasio je ministar Karamarko.

Dodao je da se u razgovorima s premijerkom nije spominjala smjena ravnatelja policije Grbića jer za to nema razloga. Baviti se politikantskim konstrukcijama pa tražiti smjenu je apsurdno - rekao je ministar Karamarko, osvrćući se na pojedine zahtijeve za Grbićevom smjenom.

Predlažio je da se napravi analiza svih kaznenih prijava i vidi koliko su njima obuhvaćeni članovi HDZ-a, a koliko ostalih stranaka. (Hina)

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox