Karting Arena Zagreb: teambuilding atrakcija na Zagrebačkom velesajmu

Od ranije je već poznato kako je teambuilding temelj uspješne kompanije. To su prepoznala i mnoga poduzeća u Hrvatskoj koja unatoč kriznim vremenima redovito sa svojim timovima svraćaju u Karting Arenu Zagreb kako bi se nakratko opustili i zabavili izvan uredskih prostora.

Karting Arena Zagreb je idealna lokacija za organizaciju teambuildinga jer se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, na Zagrebačkom velesajmu te je krasi i epitet prve „indoor“ staze u Hrvatskoj i regiji. Unutarnji prostor ujedno je i sigurnije mjesto za organizaciju ovakvih događanja jer vremenski uvjeti ovdje nisu imperativ, što primjerice, nije slučaj kod „outdoor“ aktivnosti kao što su rafting, paintball ili pak vožnja quadovima.

Karting staza na Zagrebačkom velesajmu je plod iskustava i znanja Paola Gagliardinija, europskog i talijanskog karting prvaka te upravitelja većih europskih indoor karting centara. Same staze su napravljene prema najnovijim standardima, širine su 6-8 m što je idealna širina za pravu zabavu i krajnju sigurnost.  Go-kart flota sastoji se od 20 vrhunskih go-kart vozila vodećeg svjetskog proizvođača trkaćih go-kart vozila, u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.
Svima nam je i poznato kako je smisao teambuildinga potaknuti natjecateljski duh, što je ujedno i pokretač motivacije svake tvrtke.

Upravo je to cilj Karting Arene i njezinog ljubaznog osoblja koji tvrtkama stoji na raspolaganju tijekom cijelog događanja te koordinira cjelokupnim  programom – organizira i moderira karting natjecanjem te proglašava i dodjeljuje nagrade pobjednicima, što naravno potiče natjecateljski duh unutar samih timova. Također, prije i nakon utrke zaposlenici se mogu opustiti u ugodnom ambijentu Paddock kluba koji se nalazi u sklopu kartodroma.

Karting Arena Zagreb mjesečno ugošćuje i do 15 000 posjetitelja, a ovaj podatak ne samo da govori o porastu interesa za ovakvim načinom zabave, već i pokazuje kolika je njegova popularnost u Hrvatskoj.

Više informacija možete pronaći na Internet stranici www.karting-arena.com i Facebooku Karting Arena Zagreb. (PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox