KBC Rebro bogatiji za tri zvjezdice

Na konferenciji za medije službeno je predstavljen novootvoreni, moderan i gradski hotel „Rebro“. Hotel ima tri zvjezdice i kapacitet od 60 dvokrevetnih soba po cijeni od noćenja od 499,00 kn po sobi.

 

Uz uslugu noćenja i doručka, hotel će svojim posjetiteljima uskoro ponuditi i dvije konferencijske dvorane za oko 100 posjetitelja. Hotel se nalazi uz KBC Zagreb, a u sklopu poslovno - hotelskog kompleksa Centar Rebro, u kojem se nalazi i desetak poslovnih prostora u kojima će uskoro biti otvorena ljekarna, restoran, trgovina mješovitom robom, pekara, kafić i drugi sadržaji. Cijeli Centar Rebro zapošljavat će oko 100 ljudi.
Ivica Čačić, vlasnik tvrtke Hotel Parter izjavio je: Očekujemo u prvoj godini popunjenost od 60%. Hotel je namijenjen pacijentima i njihovim obiteljima, ali i svim drugim posjetiteljima.

 Hotel Rebro sagrađen je 2007. godine, a 2009. godine na natječaju za najam hotela i poslovnih prostora pobijedila je tvrtka Hotel Partner u partnerstvu s konzultantom Davorom Šternom. Tvrtka Hotel Partner je poslovno-hotelski kompleks Centar Rebro uzela u najam na dvadeset godina i za njega plaća mjesečnu naknadu od 56.500 eura Kliničkom bolničkom centru Zagreb. 

Mladen Perica, voditelj odjela marketinga Kliničkog bolničkog centra Zagreb: Ovaj hotel bit će odmah vrlo koristan za pacijente KBC Zagreb i njihove obitelji. Dnevno kroz KBC prođe oko 12.000 ljudi i vjerujem da će hotel Rebro nekima od njih znatno olakšati boravak u bolnici.

Zvonimir Šostar, pročelnik Ureda za zdravstvo, Grada Zagreba, istaknuo je kako je upravo ovakav vid medicinskog turizma budućnost razvoja turističke ponude Zagreba, a Damir Bajs, ministar turizma, iznio je podatak kako je hotel Rebro 589. hotel u turističkoj ponudi Republike Hrvatske koja sada ima 101 tisuća postelja te kako je upravo ovaj projekt uspješan primjer javno-privatnog partnerstva.

Hotel Partner jedna je od vodećih konzultantskih tvrtki za hotelijerstvo koja je radila na procjeni vrijednosti brojnih hotela u Hrvatskoj i inozemstvu, a 2003. godine koncipirali su i strategiju razvoja nacionalnog turizma. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox