KLM dočekuje ljeto s četiri nova odredišta i izravnim letom za Dubrovnik

Europa se postupno ponovno otvara, a Nizozemska se priprema za nove mogućnosti putovanja. KLM je spreman odgovorno i sigurno prevesti svoje putnike, kako u zemlji, tako i u inozemstvu. Čim se stvore uvjeti, KLM će povećati učestalost letova do popularnih odredišta, s većim kapacitetima. Nova odredišta ovoga ljeta su Beograd, Verona, Palma de Mallorca i Dubrovnik.


KLM će letjeti gdje može, pod uvjetom da su pokriveni promjenjivi troškovi. Ovom strategijom KLM je uspio u potpunosti obnoviti svoju mrežu i putnicima ponuditi najveći mogući izbor odredišta. To se odnosi kako na poslovne putnike, tako i na one koji idu na odmor. U ljeto 2019. KLM je letio na 92 ​​destinacije, no ovog ljeta će ponuditi 96 odredišta.

Promjene odredišta u odnosu na 2019

U odnosu na ljeto 2019., na mreži su izvršene brojne promjene:

* Växjö (Švedska) je privremeno suspendiran, a odredištima Marseille i Nantes ponovno će upravljati Air France iz Schiphola.

* Southampton, Poznan i Cork su dodani mreži ranije 2021. godine. U ljetnom redu vožnje 2021. KLM će letjeti do četiri nova europska odredišta , od kojih su tri u vrhuncu ljetne sezone:

  • Beograd - od 13. svibnja, do 7 puta tjedno
  • Verona - od 26. lipnja, do 7 puta tjedno
  • Palma de Mallorca - od 26. lipnja, do 7 puta tjedno
  • Dubrovnik - od 26. lipnja, do 7 puta tjedno

Izravni letovi KLM-a za Hrvatsku u ljetnoj sezoni

  • Amsterdam - Split: jedan let dnevno
  • Amsterdam - Zagreb: dva leta dnevno
  • Amsterdam - Dubrovnik: od 26. lipnja KLM započinje izravni promet između Amsterdama i Dubrovnika. Prvih tjedana letjet će se subotom i nedjeljom, a od 3. srpnja 2021. svakodnevno će se prometovati do kraja ljetne sezone, 29. kolovoza 2021. godine.

Dodatni kapaciteti prema popularnim odredištima

KLM će dodati letove ili rasporediti veće zrakoplove na popularna odredišta poput Porta i Ibize u srpnju i kolovozu. U usporedbi s prethodnim godinama, KLM će rasporediti relativno više kapaciteta na južnoeuropska odredišta u Portugalu, Španjolskoj, Italiji, Hrvatskoj i Grčkoj. Očekivani kapacitet europskih letova bit će 50% do 75%. Međutim, ovo bi se i dalje moglo mijenjati. Moguće su promjene boja kodova koja se primjenjuju na odredišta, kao i  učestalost letova.

S KLM-om letite sigurno

KLM je ove godine postavio najviše moguće standarde kako bi osigurao optimalno zdravlje i higijenu putnicima prije, tijekom i nakon putovanja. Za te napore KLM je nedavno dobio Diamond APEX certifikat, što znači da je KLM jedna od vodećih zrakoplovnih kompanija na području higijene i zdravstvene sigurnosti. Štoviše, KLM nudi maksimalnu fleksibilnost prilikom rezervacije, promjene ili otkazivanja putovanja. KLM će slijediti sva ograničenja putovanja koja je postavila vlada.

Izuzetno smo zadovoljni što postoji više mogućnosti za ponovno putovanje. U tom pogledu o što fleksibilnije odgovaramo na tržišne uvjete. U KLM-u smo spremni na potpuno odgovoran način prevesti svoje putnike na odredišta. Našim kupcima nudimo fleksibilnu politiku putovanja i najviše higijenske standarde. - Pieter Elbers, predsjednik i izvršni direktor KLM-a

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox