KLM je pokrenuo web stranicu za Hrvatsku

Kako bi bolje odgovorili na potrebe svojih klijenata KLM Royal Dutch Airlines pokrenuo je danas novu web stranicu za hrvatsku: www.klm.hr. Gradovi iz kojih se mogu rezervirati letovi su: Zagreb, Ljubljana, Trst, Beograd, Venecjia, Tirana, Budimpešta, Beč i München.

Stranica je na engleskom jeziku, a kupljene karte naplaćuju se u eurima. Pomoću nove web stranice, hrvatski klijenti dobivaju mogućnost korištenja svih  KLM –ovih on line usluga koje putnicima štede vrijeme i omogućavaju pristup atraktivnim ponudama te pružaju potpunu autonomiju klijentima koji to žele.  

KLM web stranica pruža sljedeće elektonske usluge:

REZERVACIJSKI SISTEM

Sistem prikazuje najpovoljnije cijene 3 dana prije i poslije traženog datuma. Zahvaljujući tablici, klijenti dobivaju jasan prikaz letova sa cijenama

 

 

 

 

 

 

 

 

PROMIJENI MOJU REZERVACIJU (Manage my booking)

Na klm.hr klijent koji je kupio kartu moze sam napraviti željene promijene i/ili:
-      Rezervirati željeno sijedalo u roku od 90 dana prije leta;

-      prijaviti se za besplatnu mogućnost obaviještavanja o statusu leta: tekstualna poruka biti će poslana u slučaju otkazivanja ili  kašnjenja leta

-      promijeniti  ili otkazati  rezervirani let

-      zatražiti poseban obrok npr: vegetarijanski, Hindu, kosher, za dijete, dijabeticara itd.


PRIJAVA ZA LET (ON-LIN CHECK IN)

Klijenti se mogu prijaviti za let bez obzira da li putuju sa ili bez prtljage 24/7 sa bilo kojeg računala. Elektronska registracija pruža mogućnost rezervacije sjedala sa više prostora za noge uz nadoplatu te 30% popusta za višak prtljage. 

 

ONLINE RESERVACIJA SJEDIŠTA

Svi putnici mogu rezervirat sjedište koje žele. Ako se radi o sjedalu koje ima više mjesta za noge tada će biti potrebno izvršiti nadoplatu.

  1. Besplatno sjedalo moze se rezervirati vec 90 dana prije putovanja preko Manage my Booking.
  2.  Željeno sjedalo (sjedalo sa više prostora za noge) može se rezervirati ili za vrijeme prijave putem interneta ili u Amsterdamu na aerodromu neposredno prije leta. 


ONLINE UPGRADE

Kada KLM poslovna klasa nije popunjena (World Business Class), klijenti mogu nadoplatit određen iznos za poslovnu klasu za vrijeme elektronske prijave za let.

 

VODIČ DESTINACIJA

Kako bi posjetioci stranice dobili inspiraciju, klm.hr nudi vodič sa 100 svjetskih destinacija. Preporuča hotele, restorane, znamenitosti, shopping ture te praktične informacije kao sto su informacije o aerodromima, transferima od aerodrome do grada, valuta, vize. Sadrži također uvijek aktualne informacije o glavnim događajima u gradu.

 

HOTEL, RENT A CAR, PARKING, TRANSFER, OSIGURANJE

Na klm.hr klijenti osim leta mogu rezervirati smještaj u hotelu ili iznajmiti auto.

(PS/mš)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox