Konferencija: "Zapali svoju ideju"

U organizaciji Međunarodne komore mladih JCI Zagreb, 15. ožujka s početkom u 16.00 sati u Europskom domu Zagreb, održat će se konferencija na temu "Zapali svoju ideju by JCI" radi edukacije početnika u biznisu prema kriteriju step by step, odnosno kako od ideje doći do profitabilnog biznisa. Kako uspješno pokrenuti vlastiti start-up projekt?

Predavači konferencije redom su stručnjaci iz raznih područja koji su uspješno realizirali vlastite poslovne projekte. Na konferenciji u ulozi panelista bit će Tana Zimmermann, vlasnica uspješne društvene mreže i oglasnika u jednome Bazzar.hr, a tema je njenoga izlaganja ''Od ideje do projekta''. Mladi PR stručnjak za područje novih tehnologija Bruno Blumenschein govorit će o važnosti content marketinga i H2H (human2human) komunikaciji, kao i o primjerima dobre prakse. Tomislav Pokrajčić, autor start-up projekta Weddingella istaknut će koje kanale i načine komuniciranja odabrati sa svojim krajnjim korisnicima te kako provoditi promotivne kampanje.

Tema izlaganja Ide Pandur, osnivačice digitalne marketinške agencije Entourage Ltd., nosi naziv ''Fail i Win u isto vrijeme'' putem koje će prisutnima otkriti tehnike i alate za transformaciju neuspjeha u uspjeh.

Ulaz na konferenciju je besplatan. PS/S.P. (Izvor: Večernji.hr)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox