Konferencije u organizaciji Poslovnog savjetnika

oko 2500 različitih poslovnjaka tijekom godine posjeti konferencije Poslovnog savjetnika

Mjesečnik Poslovni savjetnik već 9 godina samostalno i/ili u suradnji s renomiranim partnerima uspješno organizira konferencije i seminare za poslovne ljude. Oko dvije tisuće i petsto različitih poslovnih ljudi godišnje se educira iz raznih područja gospodarstva.

Superprodavač, Dani poslovne edukacije, Kako sastaviti godišnju poreznu prijavu, Nacionalna konferencija tajnica, dodjela nagrada NajTajnica.hr, konferencija o logistici i distribuciji itd., te veliki broj specijaliziranih seminara pokazali su da smo opravdali kvalitetu kod naše publike. Dobitnici smo i Qudal medalje za kvalitetu u organizaciji jednodnevnih seminara i konferencija što je još više povećalo ugled i kvalitetu Poslovnog savjetnika.

Cilj konferencija u organizaciji Poslovnog savjetnika je obrazovati poslovne ljude, dati im alat kako da unaprijede svoje poslovanje te da naučeno odmah primijene u praksi. Znanjem stvaramo uspješne gospodarstvenike, te vlastitim primjerom i primjerom naših predavača pokazujemo kako se postižu vrhunski poslovni rezultati.

 

Više možete pogledati na linku:

http://www.youtube.com/watch?v=IBnnfhbm-Gc

Vidimo se uživo na jednoj od sljedećih konferencija ili seminara u organizaciji Poslovnog savjetnika!

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox