Kosor: HDZ će ubrati plodove pobjede na izborima

Na mini saboru Hrvatske demokratske zajednice za VII. izbornu jedinicu, održanom u sportskoj dvorani u Karlovcu, predsjednica stranke i Vlade RH Jadranka Kosor pozvala je članove HDZ-a da predstavljaju program za sljedeći mandat jer ga je, istaknula je: HDZ zaslužio krvavom borbom za nacionalne interese, protiv korupcije i za ulazak u Europsku uniju.

Pozvala je članstvo da svojim susjedima i prijateljima predstavi rezultate stranke u protekle dvije godine te da upozorila: HDZ  je povijesna stranka nužno potrebna Hrvatskoj. Kazala je da jamči gospodarski prosperitet, financijsku disciplinu, fiskalnu odgovornost, smanjenje deficita i vanjskoga duga i ostvarenje velikih investicija.

Rekla je da je:  HDZ širom otvorio vrata i prozore za borbu protiv korupcije te je sada to jedina stranka koja trpi štetu, ali HDZ će upravo zbog te snažne borbe koja daje rezultate ubrati plodove pobjede na izborimaSve lopove u zatvore, bez obzira na to iz koje su stranke, poručila je. Nazočnima su govorili i domaćini skupa, predsjednici županijskih odbora Karlovačke županije Ivan Vučić, Primorsko-goranske županije Josip Borić, Zagrebačke županije Dražen Bošnjaković i zagrebačkoga Gradskog odbora Gordan Jandorković.

Istaknuli su da je HDZ zaslužio pobjedu zbog uspješne borbe protiv korupcije i zbog programa gospodarskog oporavka koji sve više daje rezultate. Jandorković je kritizirao Kukuriku koaliciju i posebno SDP, koji, rekao je: Svojom vladavinom u gradu Zagrebu najbolje pokazuje kako bi da dođe na vlast vladao Hrvatskom. Na mini saboru bili su glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić te Ivan Domagoj Milošević, Đuro Popijač i mnogi predstavnici temeljnih ogranaka VII. izborne jedinice. Najavljeno je da će HDZ takve skupove održati u svim izbornim jedinicama. (Hina/HT)

 

 

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox