Kosor: HDZ je najbolji kad je najteže

HDZ će pobjedu na izborima posvetiti poginulim hrvatskim braniteljima i prvom predsjedniku Hrvatske i HDZ-a Franji Tuđmanu, poručila je predsjednica stranke Jadranka Kosor ispred prostorija NK Jarun gdje je HDZ i osnovan prije 22 godine i gdje je predstavila stranačke kandidate za svih 11 izbornih jedinica.

Pobjedu na izborima posvetit ćemo uspomeni na poginule hrvatske branitelje i na prvog predsjednika Hrvatske i HDZ-a dr. Franju Tuđmana, naglasila je Jadranka Kosor, ističući kako je HDZ odlučio u izbornu kampanju ući iz za stranku povijesnog mjesta na zagrebačkom Jarunu upravo u sjećanje na Franju Tuđmana "koji je uz hrvatske branitelje najzaslužniji što imamo Hrvatsku".

Pokažimo da je HDZ najbolji kad je najteže, naglasila je Kosor.

Uspjesi stranke

Od svih članova HDZ-a, posebno stranačkih kandidatkinja i kandidata, zatražila je da stalno građane podsjećaju na sva HDZ-ova postignuća, na sve pobjede za koje, istaknula je, HDZ nikome neće dopustiti da ih uništi i poništi.

Mi smo ponosni na ono što je HDZ napravio od osamostaljenja Hrvatske, ponosni smo na naše zastupnike koji su 25. lipnja 1991. glasali za samostalnu, neovisnu i demokratsku Hrvatsku u Hrvatskom saboru, za razliku od onih koji su pobjegli iz Sabora i nisu htjeli dići ruke za samostalnu Hrvatsku, za razliku od onih koji su dopustili razoružavanje teritorijalne obrane, koji nažalost nikada nisu željeli slobodnu Hrvatsku, poručila je.

I poruka za kraj...

Idemo uvjeriti hrvatske birače, onu šutljivu većinu koja danas u mnogim hrvatskim medijima nema pravo reći svoje mišljenje o tome što smo napravili, koja nema pravo reći da je HDZ stožerna stranka hrvatskog naroda, i sve one šutljive birače, šutljive građane i građanke koji nemaju prigodu reći da smo u protekle dvije godine postigli još jedan povijesni vrhunac, a to je završetak pregovora,  naglasila je Kosor. (Hina/jk)

 

 

 

 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox