Kosor: Kukuriku koalicija ne živi u realnosti

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na predizbornom skupu u Omišu odbacila je kao laž navode u nekim medijima da su joj branitelji odbili da dođe na proslavu 20. obljetnice 142. brigade u Drnišu, a kritizirala je i čelnike Kukuriku koalicije rekavši da ne žive u stvarnosti.

U nekim novinama danas sam pročitala da su drniški branitelji odbili da im dođem na proslavu. To je laž, naglasila je Kosor, dodavši da je bila pozvana na tu proslavu, ali im je rekla da je kao predsjednica HDZ-a u predizbornoj kampanji te da ne želi politizirati nijedan braniteljski skup.

Također je rekla kako je temeljna činjenica da je njezin odnos s braniteljima u Hrvatskoj dubok, pošten i prijateljski. Nikad nijednog branitelja nisam pitala kojoj stranci pripada. Za mene su hrvatski branitelji najvažniji za stvaranje neovisne Hrvatske, kazala je Kosor. Po njezinim riječima, dvije su Hrvatske: jedna koju stvaraju mediji zajedno s „pajdašima“ iz Kukuriku koalicije koji neprekidno govore da su izbori završili, da su pobijedili i da je sve gotovo, te druga Hrvatska koja, kako je rekla, dolazi na HDZ-ove skupove s porukama podrške.

Kosor je također rekla kako o profilu političara iz Kukuriku koalicije govori i činjenica da nisu smogli snage čestitati hrvatskoj vladi završetak pregovora s EU-om. To je, ocijenila je, najbolji primjer kakvi to ljudi žele preuzeti vođenje države i zato im "poručujem da ne žive u realnosti“. (Hina/jk) 

 

 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox