Kosor: Na kursu smo kojeg smo sami odredili

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor danas je u Rijeci, gdje je bila kuma porinutom brodu u "3. maju" te otvorila novu zgradu Filozofskoga i Učiteljskog fakulteta, u izjavi novinarima istaknula važnost današnjeg porinuća za brodogradnju te vrijednost tri zatvorena poglavlja u pristupnim pregovorima, a na pitanje o rekonstrukciji vlade odgovorila je - Idemo putem koji smo trasirali i kako smo planirali.

Na pitanje o daljnjem padu rejtinga Hrvatske odgovorila je da će o tome vjerojatno nešto reći Ministarstvo financija, pri čemu je dodala da se ono i jučer o tome očitovalo. Ono što ja ovih dana radim je da bi sutra i sljedeće godine bilo bolje - rekla je. Na novinarsko pitanje znači li to što nije bila na božićnom domjenku HDZ-a u Gospiću poruku ministrima Darku Milinoviću i Božidaru Kalmeti, koji su bili na tom skupu, premijerka je odgovorila kako je začuđena i više od toga, zašto to netko postavlja kao pitanje.

Mi u HDZ-u imamo 21 županijsku organizaciju i sve su pripremale uoči božićnih blagdana domjenke i skupove. Ne mogu biti na svim mjestima - istaknula je i pritom upitala zašto se ne postavlja pitanje zašto nije bila na skupu u Međimurju, Vukovarsko-srijemskoj županiji ili negdje drugdje. U središtu pozornosti sada je projekt gospodarskog oporavka, završetak pregovora, borba protiv korupcije, a najvažnije u tome je da mi sve županijske organizacije daju bezrezervnu potporu u tom poslu - istaknula je Jadranka Kosor. (Hina)

 

 

Foto: www.vlada.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox