Kosor: Oni koji glasaju za HDZ pršte od zdravlja

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pozvala je sa središnjeg skupa za VII. izbornu jedinicu održanog u Karlovcu birače da daju svoj glas HDZ-u jer o tome, poručila je, ovisi sudbina Hrvatske u iduće četiri godine i dugoročno.

Ne posustajmo, budimo odlučni, izađimo na izbore i glasujmo za HDZ, rekla je Kosor. Zatražila je puni angažman članstva, simpatizera i birača i pozvala da u što većem broju izađu na izbore. Izrazila je uvjerenost da će HDZ na izborima 4. prosinca prirediti veliko iznenađenje i razočaranje svojim političkim protivnicima, koji su, kako je rekla, već proslavili pobjedu i podijelili ministarske fotelje.

"Glasači HDZ-a pršte od zdravlja"

Napomenuvši da je predsjednik HNS-a Radimir Čačić rekao ovih dana da su bolesni oni koji ne glasuju za lijevu koaliciju, predsjedniva HDZ-a poručila da će svi koji glasuju za HDZ pokazati da su i te kako zdravi i da pršte od zdravlja.

Kosor je nadalje ustvrdila da lijeva koalicija nije predstavila program jer imaju različito mišljenje o istim stvarima i pritom navela opasnost od rasprodaje HEP-a i nacionalnog bogatstva te davanje autocesta u koncesiju. Dovest će MMF i uvesti porez na imovinu, a HDZ to ne namjerava, rekla je. U pristupnim pregovorima EU oporba nije dala nikakav doprinos već ih je otežavala izbjegavajući u Saboru dati potporu ključnim zakonima, kazala je. (Hina/jk)

 


Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox